Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Το νέο trailer της ταινίας "Ford V. Ferrrari" μόλις κυκλοφόρησε

Εδώ και αρκετό καιρό περιμένουμε το λανσάρισμα μιας διαφορετικής ταινίας που θα κάνει πάταγο στους petrolheads όλου το κόσμου. Το "Ford V. Ferrrari" είναι μια ταινία που καταπιάνεται με την αγαπημένη μας δεκαετία του '60 και τον θρυλικό 24ώρο αγώνα αντοχής του LeMans.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην προσπάθεια της Ford να ανταγωνιστεί την μονοκρατορία του Enzo Ferrari και των απίστευτων μονοθέσιων του. Η αμερικάνικη εταιρία επιστρατεύει τον έμπειρο σχεδιαστή Carol Shelby που τον υποδύεται ο ταλαντούχος Matt Damon και τον Βρετανό "δύσκολο" οδηγό Kevin Miles (Kristian Bale) σε μια ομάδα εναντίον των Ιταλών.

Και πράγματι, η Ford με το εξωπραγματικό GT40 κατάφερε να πάρει τη  νίκη στο LeMans όχι μόνο το 1966 αλλά και τις επόμενες 3 χρονιές μέχρι το 1969 γράφοντας το όνομα της με χρυσά γράμματα στην ιστορία του πιο δύσκολου αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Η ταινία έχει αυτό που όλοι περιμένουμε, είναι γεμάτη με σκηνές γρήγορης οδήγησης, κόντρες όχι μόνο στην πίστα αλλά και χαρακτήρων, και πολλά θρυλικά ιστορικά αυτοκίνητα!

Η ταινία Ford V. Ferrrari θα βγει στις αίθουσες το Νοέμβριο.
Προς το παρόν ας απολαύσουμε το τελευταίο επίσημο trailer που κυκλοφόρησε.




Σχόλια