Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του διεθνούς 41ου Ράλλυ Φθιώτιδος (Παν.Π.Ρ. και TER)

Οι πρώτες εικόνες του νέου σπορ VW ID.7 GTX

Πριν τρεις εβδομάδες, η Volkswagen παρουσίασε το νέο ID.7 ως μια αμιγώς ηλεκτρική λιμουζίνα της μεσαίας κατηγορίας. Η πιο δυναμική έκδοση του μοντέλου θα ακολουθήσει στα τέλη του καλοκαιριού με την παγκόσμια πρεμιέρα του ID.7 GTX. Εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά ηλεκτρικών κινητήριων συστημάτων της γκάμας ID., το σύστημα τετρακίνησης δύο κινητήρων και μια σειρά από σπορ σχεδιαστικά στοιχεία, η λιμουζίνα μεγάλων αποστάσεων είναι ένα μοντέλο υψηλών επιδόσεων. Το λανσάρισμα του νέου μοντέλου GTX με 250 kW (340 PS) έχει προγραμματιστεί για την έκθεση αυτοκινήτου IAAMobility στο Μόναχο (5–10 Σεπτεμβρίου 2023).

Στο εσωτερικό, λεπτομέρειες όπως η κόκκινη ραφή αντίθεσης GTX στα καθίσματα, το ταμπλό και τις πόρτες εξασφαλίζουν μία αίσθηση υψηλής ποιότητας. Η εξωτερική σχεδίαση, από την άλλη, χαρακτηρίζεται από μαύρα γυαλιστερά στοιχεία. Μαζί με το στάνταρ μαύρο φινίρισμα της οροφής και τα φιμέ τζάμια, αυτά τα χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν ότι το επερχόμενο ID.7 GTX θα διαθέτει επίσης μια δυναμική και ξεχωριστή εμφάνιση.

 Όπως και στα προηγούμενα μοντέλα GTXID.4 και ID.5, η μονάδα δυναμικής διαχείρισης του οχήματος είναι υπεύθυνη για τον ευφυή έλεγχο του συστήματος τετρακίνησης δύο κινητήρων του ID.7 GTX. Αυτό το λογισμικό, που αναπτύχθηκε εσωτερικά από τη Volkswagen, στοχεύει πάντα στο να επιτυγχάνει τον βέλτιστο συνδυασμό ενεργειακής απόδοσης, δυναμικής συμπεριφοράς και οδηγικής ευστάθειας. 

Η μονάδα ελέγχει όχι μόνο το σύστημα μετάδοσης κίνησης, αλλά και όλα τα συστήματα πέδησης, διεύθυνσης και ελέγχου πλαισίου, ανάλογα με το επιλεγμένο προφίλ οδήγησης. Το μηχανολογικό κομμάτι και το σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου έχουν βελτιωθεί θεμελιωδώς με βάση την αρθρωτή πλατφόρμα για την ηλεκτροκίνηση (MEB) και προσφέρουν μεγάλο εύρος μεταξύ άνεσης και σπορ χαρακτήρα χάρη στη δυνατότητα επιλογής προφίλ οδήγησης. Αυτό υπογραμμίζει το status του ID.7 GTX ως το κορυφαίο μοντέλο στην ID. οικογένεια.

Η σπορ μάρκα GTX με όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα επιδόσεων αποτελεί μέρος του χαρτοφυλακίου της Volkswagen εδώ και δύο χρόνια. Τα δυναμικά οχήματα συνδυάζουν ηλεκτρoκίνηση, βιωσιμότητα και ευφυή σπορ χαρακτήρα. Ο σπορ σχεδιασμός τους τονίζει επίσης τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και την αναγνωρισιμότητα των υψηλής ποιότητας μοντέλων GTX.

Σχόλια