Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Για 3η χρονιά το Auto Clubs Festival είναι εδώ! (+video)

Για 3η χρόνια πραγματοποιείται το ACF, ένα φεστιβάλ αυτοκινήτου που διοργανώνεται από διαχειριστές ομάδων αυτοκίνησης και προσελκύει άτομα από πολλά Club αυτοκινήτου που συνεργάζονται για αυτή την εκδήλωση (σύνολο 15-20 clubs). 

Ο αριθμός των συμμετεχόντων μεγαλώνει κάθε χρόνο. Όλη η προσπάθεια γίνεται για να ενώσουμε τους λάτρεις της αυτοκίνησης ανεξαιρέτως μάρκας και μοντέλου, να αναδείξουμε τις ομάδες που ασχολούνται με το αυτοκίνητο και να περάσουμε δυο ημέρες διασκεδαστικές, με άτομα που αγαπούν το αυτοκίνητο, το καθένα για τον δικό του λόγο, χωρίς αντιπαλότητες, αναπτύσσοντας μια καλύτερη κοινωνική σχέση πέραν των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη στις 11 Ιουνίου και είναι στατικού χαρακτήρα! Φέτος θα μας τιμήσουν διάφοροι εκθέτες, αγωνιζόμενοι απο αγώνες Drift, Dragster, 4x4 κ.α. Το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο διαγωνισμούς αυτοκινήτου αλλά και αθλοπαιδιών, φωτογραφίσεις, χορευτικών και άλλων δραστηριοτήτων χαρακτηριστικών ενός πραγματικού φεστιβάλ αυτοκινήτου. Σας καλούμε λοιπόν στο ACF, ένα μοναδικό φεστιβάλ στην Ελλάδα με εκατοντάδες αυτοκίνητα. Μην το χάσετε!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στα: 



Σχόλια