Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Θέλετε ένα μονοθέσιο της Toro Rosso; Να η ευκαιρία!

Σίγουρα δεν βλέπεις κάθε ημέρα αγγελία πώλησης ενός μεταχειρισμένου... μονοθεσίου Formula 1! Και όμως στο RaceCarsDirect είδαμε να πωλείται μια αληθινή Toro Rosso και συγκεκριμένα η έκδοση STR14 του 2019. 

Πρόκειται για το αυτοκίνητο με το σασί νο.4 με το οποίο αγωνίστηκε ο Pierre Gasly στο GP Βραζιλίας κατακτώντας τη 2η θέση, την ίδια χρονιά αφού είχε "εκδιωχθεί" από την Red Bull Racing ενώ με το ίδιο μονοθέσιο ο Alex Albon είχε τερματίσει στην 6η θέση στο Γερμανικό grand prix.  

Το μονοθέσιο διατηρεί πλήρως το αυθεντικό και τελευταίο livery της ομάδας της Faenza λίγο πριν μετονομασθεί σε Scuderia Alpha Tauri. Μαζί περιλαμβάνεται το κάθισμα του Gasly και όλα τα εξελιγμένα συστήματα του. Φρένα, DRS, κιβώτιο ταχυτήτων, ψυγεία και το τιμόνι ανήκουν στην "προίκα" του μονοθεσίου από το οποίο όμως απουσιάζει ο...κινητήρας!

Ναι, καλά διαβάσατε. Για κάποιον, άγνωστο, λόγο το πανίσχυρο turbo V6 μοτέρ 1.6 λίτρων λάμπει δια της απουσίας του. Αλλά φυσικά αν έχετε τα χρήματα να αγοράσετε την STR14 τότε λογικά θα βρείτε τα χρήματα και για τον κινητήρα. Παρεμπιπτόντως, τιμή για την Toro Rosso...δεν υπάρχει για ευνόητους λόγους. Απλά εσείς έχετε έτοιμη την επιταγή με πολλά μηδενικά στο τέλος...








Σχόλια