Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Πως να καταστρέψεις μια AMG C63 S Coupe (video)

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πετύχει διάφορα "περίεργα" video στο διαδίκτυο με ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που απλώς...καταστρέφουν τα αυτοκίνητα τους για πλάκα. Και αν τα τετράτροχα "θύματα" είναι παλιά οχήματα, τότε το ξεπερνάς πιο εύκολα. Αν όμως πρόκειται για μια πανάκριβη Mercedes-AMG C63 S Coupe όπως αυτή στο θέμα μας, τότε αναρωτιέσαι αν ο οδηγός χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.

Στην Αυστραλία λοιπόν και σε ένα γάμο κάπου στο Σύδνεϋ, ο 25χρόνος κάτοχος της C63S αποφάσισε να "κάνει το κομμάτι" του και να κάψει λίγο λάστιχο μπροστά στους παρευρισκόμενους. Μόνο που υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο ή μάλλον χωρίς το...traction control.

Προφανώς μη γνωρίζοντας τις βασικές λειτουργίες του αυτοκινήτου του, ο νεαρός δεν απενεργοποίησε το σύστημα και πατώντας επίμονα το γκάζι προσπάθησε να ξεκολλήσει το πίσω μέρος της AMG. Το αποτέλεσμα είναι...εκρηκτικό καθώς η ισχύς του V8 bi-turbo μοτέρ 4.0 λίτρων κάπως έπρεπε να εκτονωθεί! Και το κερασάκι στην τούρτα, ο οδηγός δέχτηκε και ένα τσουχτερό πρόστιμο για επικίνδυνη οδήγηση από την αστυνομία.


Σχόλια