Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Καυτό αγωνιστικό σαββατοκύριακο για την Abarth

Μια διπλή πρόκληση περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο την Abarth, με την μάρκα να έχει υποχρεώσεις τόσο στο πλαίσιο του FIA ERC, όσο και σε εκείνο του Ιταλικού θεσμού F4 Championship powered by Abarth. Η Πορτογαλία φιλοξενεί το Rally Fafe Montelongo, έναν αγώνα που για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του FIA ERC (European Rally Championship), ενώ στην πίστα του Mugello θα αγωνιστούν οι νεαροί οδηγοί με τα μονοθέσια που κινούνται με τον κινητήρα T-Jet της Abarth.
 

To Rally Fafe Montelongo είναι ο 3ος αγώνας του Abarth Rally Cup και οι ασφάλτινες διαδρομές του χαρακτηρίζονται από μια μίξη αλλεπάλληλων γρήγορων και κλειστών στροφών. Το ιδανικό πεδίο για το 124 rally, το οποίο χάρη στην εξαιρετική ισορροπία και ευελιξία του προσαρμόζεται ιδανικά, τόσο στα γρήγορα κομμάτια, όσο και στα πιο τεχνικά. Ο αγώνας καλύπτει συνολικά 527χλμ., εκ των οποίων τα 183χλμ. είναι σε 18 ειδικές διαδρομές. Κέντρο το αγώνα είναι η μικρή, αλλά με μεγάλη παράδοση τα ράλι, πόλη Fafe.
 

Την ίδια χρονική περίοδο, στην πίστα του Mugello θα διαδραματίζεται ο 4ος γύρος του Ιταλικού θεσμού F4 Championship powered by Abarth. Στη σειρά εκκίνησης θα βρεθούν 30 οδηγοί, 5 εκ των οποίων θα αγωνιστούν για πρώτη φορά, μεταξύ των οποίων και ο Lorenzo Patrese, γιός του πρώην οδηγού της Formula 1 Ricardo Patrese. Όπως σε κάθε γύρο του Πρωταθλήματος, στο Mugello θα διεξαχθούν 3 συνολικά αγώνες (ένας το Σάββατο και δύο την Κυριακή), με το κοινό να μπορεί να τους παρακολουθήσει μέσω Live streaming στο acisport.it.

Σχόλια