Bugatti Chiron συγκρούστηκε με Porsche 911 Cabrio (+video)

Σίγουρα δεν θα ήθελες να βρίσκεσαι μπλεγμένος σε ένα τέτοιο τροχαίο ατύχημα!



Στην Ελβετία και στο φημισμένο ορεινό πέρασμα του Gotthard συνέβη ένα από τα ακριβότερα τροχαία. Μια πανάκριβη Bugatti Chiron φέρεται να ακολουθούσε αργά και υπομονετικά μια Porsche 911 Cabrio που με τη σειρά της βρισκόταν πίσω από μια Mercedes C-Class Estate. Εικάζεται ότι ακόμη πιο μπροστά υπήρχε και τροχόσπιτο.
Φαίνεται ότι ο οδηγός της Chiron έχασε την υπομονή του και αποφάσισε να προσπεράσει και βγήκε στο άλλο ρεύμα. Το ίδιο όμως σκέφτηκε και ο οδηγός της Porsche!



Συνέπεια; Και οι 2 έπεσαν στη Mercedes προκαλώντας της σοβαρές ζημιές και στέλνοντας τον οδηγό της βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο...



Άλλοι τις φωτογραφίες και το video στον τόπο του ατυχήματος βλέπουμε τη Bugatti να έχει χτυπηθεί εμπρός με τον carbon προφυλακτήρα και την κεντρική γρίλια της μάσκας να έχουν καταστραφεί ενώ και το καπό μάλλον θέλει αλλαγή.
Σοβαρότερες όμως ζημιές φέρεται να έχει η Porsche όπου σχεδόν όλο το μπροστινό της μέρος έχει διαλυθεί! Προφυλακτήρας, φανάρια, καπό και ανάρτηση σίγουρα χρειάζονται αλλαγή.



Συνολικά υπολογίζεται ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες θα πρέπει να πληρώσουν αποζημιώσεις περί τα 4 εκατομμύρια ευρώ....
Μακριά από εμάς....




Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη