Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Το νέο VW T-Roc Cabriolet είναι εδώ



Επιτέλους μια νέα ενδιαφέρουσα πρόταση στον κοινή και ίσως πλέον "κουραστική" κατηγορία των SUV, είναι εδώ.
Η VW παρουσίασε την ανοικτή έκδοση του δημοφιλούς T-Roc που ακούει στο γνώριμο από τα παλιά όνομα, Cabriolet.



Το σχέδιο του είναι αρκούντως όμορφο με τα πίσω καθίσματα να είναι υπερυψωμένα δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ευρυχωρία στους επιβάτες ενώ όπως ανακοίνωσε η γερμανική εταιρία η οροφή θα είναι από μαλακό ύφασμα. Θα μπορεί να κλείνει ή να ανοίγει σε μόλις 9 δευτερόλεπτα ακόμη και εν κινήσει σε ταχύτητες μέχρι 30 χιλιομέτρων.



Το αποκλειστικά δίθυρο T-Roc θα πατάει στην MQB πλατφόρμα της VW παρέχοντας ικανοποιητικό χώρο αποσκευών για τα δεδομένα της κατασκευής, 284 λίτρων.
Ο βασικός 1000άρης τρικύλινδρος κινητήρας της σειράς TSI θα αποδίδει 115 ίππους ενώ ο μεγαλύτερος 1.5 θα παράγει 150 άλογα συνδυαζόμενος με ένα αυτόματο 7άρι σασμάν.
Η VW έχει φροντίσει για την προστασία των επιβατών σε περίπτωση ανατροπής ή σύγκρουσης με ένα αυτόματο σύστημα που εκτινάσσεται πάνω από τα προσκέφαλα. Επίσης ενισχυμένη είναι και η ακαμψία του πλαισίου του παρμπρίζ καθώς και η γενικότερη δομή στα πλαϊνά του αυτοκινήτου.



Το T-Roc Cabriolet θα κατασκευάζεται στη Γερμανία στο εργοστάσιο του Osnabrück ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το φθινόπωρο στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η κυκλοφορία του προγραμματίστηκε για τον Μάρτιο του 2020.





Σχόλια