Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Renault 5 (+video)

Μια απίστευτη Singer 911 πωλείται



Το να βλέπεις μια Porsche 911 να πωλείται σε αγγελίες είτε μέσω δημοπρασίας, αν είναι παλιότερο μοντέλο, είναι λίγο ως πολύ συνηθισμένο. Αλλά στην περίπτωση της Singer η πώληση μιας 911 είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο! Μάλιστα, στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η πρώτη φορά που ένα μοντέλο του αμερικανικού οίκου που βγαίνει απευθείας για πώληση μέσω δημοπρασίας.



Αν δε γνωρίζετε ποια η είναι η Singer, πρέπει να σας πούμε ότι πρόκειται για έναν αμερικανικό βελτιωτικό οίκο που τροποποιεί κατά παραγγελία την 911. Φυσικά πρόκειται για παραγγελίες ζάμπλουτων πελατών με τις τιμές να ξεκινούν από το 1 εκατομμύριο ευρώ και πάνω!
Ως βάση η Singer χρησιμοποιεί πάντα το αμάξωμα της γενιάς 964 και κυριολεκτικά της αλλάζει τα φώτα παρουσιάζοντας ουσιαστικά ένα άλλο μοντέλο.



Στην περίπτωση του θέματος μας τώρα, η αμερικανική εταιρία έχει φροντίσει να ελαφρύνει την 911 από αρκετά κιλά περιττού βάρους. Έτσι έχει αφαιρέσει το κλιματιστικό, το ηχοσύστημα, τα πατάκια, ακόμη και το ύφασμα των πίσω καθισμάτων!
Μεταξύ μας όμως, ποιος χρειάζεται μουσική όταν έχει την μπάσα μουσική υπόκρουση του 4λίτρου μπόξερ κινητήρα στην πλάτη του; Κανείς υποθέτω!
Το αερόψυκτο μοτέρ κάνοντας χρήση ψεκασμού του καυσίμου αποδίδει περίπου 390 ίππους εκτοξεύοντας την 911 των μόλις 1500 κιλών!



Άλλες βελτιώσεις που έκανε η Singer περιλαμβάνουν νέα φρένα από τη Brembo, καινούργιο 6άρι χειροκίνητο σασμάν και νέα σφιχτότερη ανάρτηση. Στο αμάξωμα έχουν γίνει παρεμβάσεις με χρήση carbon με σκοπό την περαιτέρω μείωση του βάρους. Η αμερικανική εταιρία έχει φροντίσει να βάψει την 911 σε ένα πανέμορφο πρασινωπό χρώμα συνδυάζοντας το με τις χαρακτηριστικές πορτοκαλί ζάντες του οίκου.
Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί νέα ταπετσαρία σε καφέ χρώμα ενώ ξεχωρίζει το μεγάλο πορτοκαλί στροφόμετρο στο κέντρο του ταμπλό προκαλώντας μας ντελίριο ενθουσιασμού!





Η Singer 911 θα βγει σε πλειστηριασμό στο Pebble Beach στις 16 και 17 Αυγούστου στις ΗΠΑ και η τιμή της αναμένεται να ξεκινήσει από το 1 εκατομμύριο δολάρια!
Ακόμη προλαβαίνετε...

Σχόλια