Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Renault 5 (+video)

Δείτε τη νέα Corvette C8 στο δρόμο

Μόλις μια ημέρα μετά την επίσημη παρουσίαση του αμερικανικού supercar που έρχεται να ταράξει τα νερά των Ευρωπαίων κατασκευαστών, η νέα Corvette "συνελήφθη" να κυκλοφορεί στο δρόμο χωρίς καμουφλάζ...και κυρίως χωρίς ντροπή...


Συγκεκριμένα φαίνεται να την οδηγούν άνθρωποι της Chevrolet σε μια επίδειξη του αυτοκινήτου ή πιο απλά κάνοντας το γύρο του θριάμβου μετά την αποθεωτική υποδοχή από όλο τον petrohead κόσμο.


Οι Corvette που εθεάθησαν να... πυροβολούν ήταν 2. Η πρώτη σε σκούρο γκρι χρώμα ήταν η απλή, δεν φορούσε το Z51 Perfomance Pack και της έλειπε η μεγάλη πίσω αεροτομή ενώ και τα φρένα της έχουν μικρότερη διάμετρο.



Η "δυνατή"Corvette είναι αυτή με τον κωδικό Z51 και ξεχωρίζει οπτικά όπως αναφέραμε από την ευμεγέθη αεροτομή, την επιθετικότερη όψη και τα μεγάλα φρένα. Κυρίως όμως φοράει και ένα 3ο ψυγείο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ενώ είναι εξοπλισμένη με ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που κάνει... μαγικά. Τέλος, διαφορετική είναι και η εξάτμιση που βοηθά στην συνολική ιπποδύναμη των 495 αλόγων!


Όσο για τις τιμές της Corvette στην Ευρώπη ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα αλλά στην Αμερική τουλάχιστον θα τιμάται από 60.000 δολάρια.

Σχόλια