Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Επίσημο: Έτσι θα είναι το νέο ηλεκτρικό VW Golf GTI

Είναι γεγονός! Το νέο VW Golf GTI θα είναι πλήρως ηλεκτρικό. Θα κυκλοφορήσει επίσημα το 2026 αλλά τα πρώτα σκίτσα έχουν ήδη διαρρεύσει. Και από τα πλέον επίσημα χείλη, τον επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρίας, Andreas Mindt

Σε ένα post του Mindt σε κοινωνικό δίκτυο, βλέπουμε το αρχικό GTI του 1975 και δίπλα του επερχόμενο μοντέλο. Το σκίτσο απεικονίζει ουσιαστικά το πρωτότυπο ID. GTI Concept που είχε παρουσιαστεί πριν λίγους μήνες.

Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί επίσημα πληροφορίες σχετικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του VW ID.GTI, όπως θα ονομάζεται το νέο GTI, εντούτοις εικάζεται οτι θα κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 282 ίππων. 

Επιπλέον, η κίνηση θα μεταδίδεται αποκλειστικά στον μπροστινό άξονα, τηρώντας την παράδοση του γερμανικού hothatch. Όσον αφορά την αυτονομία του ηλεκτρικού VW Golf , αυτή θα αγγίζει τα 420 χιλιόμετρα. Αναμένουμε σχετικά μικρή μπαταρία προφανώς με σκοπό τη μείωση του συνολικού βάρους.

Τέλος, να τονίσουμε οτι το ηλεκτρικό Golf δεν θα έχει χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων αλλά κάτι σαν...προσομοίωση manual σασμάν. 

Μείνετε συντονισμένοι.

Σχόλια