Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Μία ακόμη επιτυχημένη φιλανθρωπική εκδήλωση για καλό σκοπό (video)

Μια ακόμα εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και άφησε πίσω χαμόγελα και στην οργανωτική ομάδα και τους συμμετέχοντες αλλά σίγουρα και το σημαντικότερο στα άτομα τα οποία βοηθήσαμε για ακόμα μια φορά . Ιδρύματα που στηρίξαμε :

Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο 

Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου "ΕΛΠΙΔΑ" 

Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας - Παράρτημα Σερρών 

Εκ μέρους της διοργάνωσης θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου και εκ μέρους των ιδρυμάτων όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή. Για αρχή να ευχαριστήσω το Yaris North Club Hellas (official) για την βοήθεια στην συνδιοργάνωση και τον Koltsas Giorgos για τις χειρουργικές του κινήσεις ώστε το άστρο μας να βγει τέλειο. Όλα τα club που μας στήριξαν με την παρουσία τους και έδωσαν δυναμικό παρών και συγκεκριμένα - Fordperformanceclub.gr - CorollaClub.com - PSAclubGReece - ΜITSUBISHI tuners Forum - RENAULT NORTH CLUB.

Να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης που πάντα μας βοηθάν να κάνουμε τις ιδέες μας πράξεις και χωρίς αυτούς πολλά πράγματα δεν θα μπορούσαν να έχουν υλοποιηθεί. 

Mpoulakis tyres Chalkidiki - Rent it Papas - Κ2 extreme detailing - Prophet SKG - Λογιστικο - Ασφαλιστικο Γραφειο-Λογιστικη Εξελιξη - Gatzetakias.gr - Logicom.

Τους χορηγούς επικοινωνίας - ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ - Motivating Power - Λευτερης Γκομεσης - trcoff.gr - Auto-Newsgr - Motorsite.gr. Τους βιντεολύπτες UNREAL FILM , thepixel.gr και τον Yannis Voutsalas Maria Papadopoulou.

Τον φωτογράφο μας Giorgos_Asa photography. Ευχαριστούμε πολύ την πίστα Kart Volan για την υπέροχη φιλοξενία και την παραχώρηση του χώρου. Ελπίζουμε αυτή η συμβολή μας να έχει την μέγιστη απήχηση στο έργο των ανθρώπων των τριών δομών, να ξυπνήσει και άλλες παρόμοιες ενέργειες, να φέρει κοντά τα πολλά παιδιά που είδαμε πως βρισκόταν δίπλα μας θαυμάζοντας κάποια αυτοκίνητα μεταδίδοντας τους το πάθος μας για την αυτοκίνηση αλλά δείχνοντας παράλληλα πως όταν ενώσουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να ξεπεράσουμε τα πάντα και να επιτύχουμε απίστευτα πράγματα. 

Ανανεώνουμε για την επόμενη εκδήλωση μας με γεμάτη ψυχική ενέργεια ξέροντας πως με τέτοια άτομα δίπλα μας, η φετινή επιτυχία μας θα φαντάζει μικρή μπροστά στις επόμενες. Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη.

Η ομάδα του Auto Club North ( Club Αυτοκίνησης Βορείου Ελλάδος), Yaris North Club Hellas (official).


Σχόλια