Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Άξιος νικητής ο Rovanpera στο Ράλλυ Πορτογαλίας

Το "next big thing" του wrc δεν είναι πλέον "next" αλλά είναι εδώ, παρόν!

Ο τεράστιος Kalle Rovanpera πήρε άνετα και άξια τη νίκη στο Ράλλυ Πορτογαλίας παρά το μειονέκτημα του να καθαρίζει το δρόμο την Παρασκευή. Άντεξε την πίεση του πολύ καλού "αναγεννημένου" Elfyn Evans που τερμάτισε 2ος κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες του για τον τίτλο στο τέλος της σαιζόν.

Τεράστιος οδηγός ο "τίμιος στρατιώτης" Dani Sordo που μετά από αγωνιστική απραξία 6 μηνων, ήρθε και κατέκτησε την 3η θέση στην τελευταία ειδική προσπερνώντας το "πουλέν" Takamoto Katsuta και χαλώντας το ιδανικό 1-2-3 στο βάθρο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ακόμη μια φορά πολύ καλός αλλά άτυχος ο Thierry Neuville και επιτέλους στη Hyundai Motorsport πρέπει να δουν τι φταίει ακριβώς με την αξιοπιστία του αυτοκινήτου, αν και τελευταία έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Το ανάποδο δηλαδή από την Ford MSport όπου το Puma rally1 δείχνει να εχει αρκετά προβλήματα. Όλοι οι οδηγοί της ομάδας, εκτός του μέγιστου Sebastien Loeb, πάλευαν να κρατήσουν το αγωνιστικό εντός δρόμου.

Επόμενος αγώνας σε δύο εβδομάδες το Ράλλυ Σαρδηνίας όπου το αποτέλεσμα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ανάδειξη του πρωταθλητή.

Σχόλια