Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Με επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση του Auto North Club Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκε και έγραψε ιστορία με την βοήθεια άλλων 13 club αυτοκίνησης, μαζεύοντας πάνω από 150 αυτοκίνητα και 200 άτομα. Ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία μαζεύοντας ένα πολύ μεγάλο αριθμό αγαθών και τα δωρίσαμε στο κέντρο ατόμων με αυτισμό ‘’Ελπίδα’’ όπως και είχαμε υποσχεθεί. 

Είμασταν εκεί παρόλες τις δυσκολίες και το κρύο δημιουργώντας μια εκδήλωση παραδειγματική ως προς την οργάνωση της. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέδραμαν , τα μέλη όλων των ομάδων για την συμμετοχή τους, των δήμο Παύλου Μελά για την παραχώρηση του χώρου, τους χορηγούς της εκδήλωσης και τους χορηγούς επικοινωνίας που μας βοηθήσαν ως προς την πραγματοποίηση και την διάδοση της εκδήλωσης, τους φωτογράφους μας και τους φίλους που κάλυψαν τις ανάγκες του ήχου.

Ελπίζουμε αυτή η συμβολή μας να έχει την μέγιστη απήχηση στο έργο των ανθρώπων του ‘’Ελπίδα’’, να ξυπνήσει και άλλες παρόμοιες ενέργειες, να φέρει κοντά τα πολλά παιδιά που είδαμε πως βρισκόταν δίπλα μας θαυμάζοντας κάποια αυτοκίνητα μεταδίδοντας τους το πάθος μας για την αυτοκίνηση αλλά δείχνοντας παράλληλα πως όταν ενώσουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να ξεπεράσουμε τα πάντα και να επιτύχουμε απίστευτα πράγματα... τουλάχιστον μέχρι πρότινος.

Ανανεώνουμε για την επόμενη εκδήλωση μας με γεμάτη ψυχική ενέργεια ξέροντας πως με τέτοια άτομα δίπλα μας, η φετινή επιτυχία μας θα φαντάζει μικρή μπροστά στις επόμενες.


Σχόλια