Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Η Alfa Romeo αποχαιρετά το 2021 (video)

Το 2021 ήταν μια ιδιαίτερα ξεχωριστή χρονιά για την Alfa Romeo. Αποτελώντας μέλος του Ομίλου Stellantis, η Alfa Romeo απέκτησε ένα νέο αρχηγείο, το οποίο συστεγάζεται με το Centro Stile Alfa Romeo στο Τορίνο, το χώρο όπου δημιουργείται το μέλλον της μάρκας. 

Παράλληλα, το 2021 σηματοδότησε την επιστροφή του θρυλικού αρκτικόλεξου GTA (“Gran Turismo Alleggerita”) με την παρουσίαση των νέων συλλεκτικών Giulia GTA και Gulia GTAm, των οποίων οι 500 αριθμημένες μονάδες εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις λίγους μήνες από τη διάθεση τους. Αυτό όμως δεν ήταν και το μοναδικό ιστορικό ορόσημο που ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα, με τις ειδικές εκδόσεις των Giulia και Stelvio, “6C Villa d’Este” και “GT Junior” να συνδέουν αρμονικά το θρυλικό παρελθόν της μάρκας με το δυναμικό της παρόν.

Έντονη ήταν συνολικά η παρουσία της μάρκας, με την προσπάθεια της στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόσμο της Formula 1, αλλά και με μια σειρά εκδηλώσεων σε όλο τον κόσμο. Από το ιστορικό Mille Miglia -τον ομορφότερο αγώνα του κόσμου σύμφωνα με τον Enzo Ferrari- μέχρι το Goodwood και το μουσείο της μάρκας στο Arese όπου γιορτάστηκαν τα 111α γενέθλια της, η Alfa Romeo συγκινεί τους φίλους της αυτοκίνησης. 

Τέλος με μια σειρά εκδηλώσεων των Alfisti από την Ιαπωνία και την Κίνα, μέχρι και τις Η.Π.Α, η Alfa Romeo για ακόμα μία φορά απόλαυσε την αγάπη που τρέφει για αυτή το κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για αυτή τη γεμάτη χρονιά, η Alfa Romeo, δημιούργησε ένα ξεχωριστό video, με το οποίο ευχαριστεί όλους τους φίλους της, ενώ στο τέλος δίνει και την υπόσχεση της για ένα ακόμα πιο συναρπαστικό, αλλά και εξηλεκτρισμένο 2022.Σχόλια