Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Δείτε τον Akio Toyoda να ντιφτάρει με ένα GR Yaris (video)

Ευτυχώς υπάρχει και η Toyota! Ποιος θα το έλεγε οτι η κατά τα άλλα συντηρητική αλλά κορυφαία στην ποιότητα και στις πωλήσεις ανά τον κόσμο ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, θα γινόταν η σημαία των απανταχού petroheads

Βλέπετε, ο πολύς "εξηλεκτρισμός" και η μανία των volts και των amperes των Ευρωπαίων Κατασκευαστών έχει οδηγήσει την πλειοψηφία των "καθαρών βενζινοκέφαλων" στην αγκαλιά εταιριών που ακόμη κρατούν αναμμένη την...σπίθα του κινητήρα εσωτερικής καύσης. Και φυσικά η Toyota είναι το καλύτερο παράδειγμα προσφέροντας σπορ αυτοκίνητα για τον Πραγματικό οδηγό και όχι μόνο για αυτόν που θέλει να μετακινηθεί από το Α σημείο στο Β. 

Και παίρνουμε ακόμη περισσότερο θάρρος όταν βλέπουμε τον CEO της εταιρίας, τον Akio Toyoda να οδηγεί το GR Yaris με άριστο στυλ! Και όχι απλώς οδηγά αλλά να... ντριφτάρει κάνοντας donuts που θα ζήλευαν αρκετοί επαγγελματίες οδηγοί. Άλλωστε ο Toyoda έχει κάνει μαθήματα οδήγησης rally με τον μεγάλο Tommi Makinen και φαίνεται πώς αυτά έπιασαν τόπο! 

Εμείς από την πλευρά μας όσο βλέπουμε πως υπάρχουν CEO αυτοκινητοβιομηχανιών όπως ο Toyoda και ο Jim Farley της Ford που χαίρονται την πραγματική οδήγηση είμαστε σίγουροι οτι τα ηλεκτρικά "κουτιά" δεν είναι ο μονόδρομος! 



Σχόλια