Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Renault 5 (+video)

Ο Sebastien Loeb πολύ κοντά στην M-Sport Ford (+video)

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, φαίνεται πως ο 9άκις πρωταθλητής WRC ή GOAT, όπως θέλετε αποκαλέστε τον, Sebastien Loeb είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ!

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο "κοντός" βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα του "θείου" Malcolm Wilson, την αγαπημένη μας M-Sport Ford. Αν ευοδωθούν οι προσπάθειες των Εγγλέζων, τότε ο Loeb θα βρεθεί από την επόμενη σαιζόν στο τιμόνι ενός Ford Puma Rally1, σε επιλεγμένους αγώνες πάντα. 

Ο Loeb αν καταλήξει σε συμφωνία με τον Wilson θα αποτελέσει μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα της Cumbria καθώς δεν υπάρχει καλύτερος οδηγός - δοκιμαστής -"εξελικτής" που να μπορεί να στήσει άψογα το Puma Rally1. Παράλληλα θα λειτουργήσει και ως μέντορας για τον φέρελπι, επίσης Γάλλο, Adrien Fourmaux, που θεωρείται βέβαιο πώς θα έχει μόνιμο bucket στην μεγάλη κατηγορία του WRC. Επιπλέον με την έλευση του Loeb, σχεδόν σίγουρη είναι και η χρηματοδότηση από τη Red Bull. Χρήματα που χρειάζεται άμεσα η M-Sport.

Ουσιαστικά πείθοντας το 9άκις να έρθει στην M-Sport, ο δαιμόνιος Wilson χτυπά...τρία τρυγόνια! Και αν πετύχουν όλα αυτά και δεδομένης της σωστής προετοιμασίας που έχει γίνει πάνω στο Puma Rally1, στο βάθος... αχνοφαίνεται και το πρωτάθλημα Κατασκευαστών 2022.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για Loeb και Ford. Οι παλαιότεροι ίσως θυμούνται οτι και το 2005 οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις για μια πιθανή μεταγραφή του Γάλλου αλλά τελικά ο "κοντός" ανανέωσε στη Citroen, συνεχίζοντας τις κατακτήσεις τίτλων και σπάζοντας όλα τα ρεκόρ.

Εμείς από τη μεριά μας ελπίζουμε να κλείσει επίσημα το deal και φυσικά να δούμε τον Loeb στα επιλεγμένα ράλλυ που θα τρέξει αισιοδοξώντας πως θα είναι και το δικό μας Ράλλυ Ακρόπολις εντός του σχεδιασμού του!


Σχόλια