Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Καραμπόλα από το πουθενά! (video)

Πόσες φορές έχει τύχει να βρεθείτε αυτόπτης μάρτυρας σε κάποιο τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές; Αμέτρητες θα πούμε εμείς ήταν οι περιπτώσεις που ήμασταν μπροστά σε κάποιο μικροτρακάρισμα με σπασμένα φανάρια και προφυλακτήρες και ευτυχώς χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που όλοι απευχόμαστε και προσπαθούμε να αποφύγουμε, ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα όπου υπάρχουν τραυματίες και ακόμη χειρότερα... Για να καταλάβουμε πόσο εύκολα μπορεί να εμπλακεί ο οποιοσδήποτε σε ένα σοβαρό τροχαίο, όσο καλός οδηγός και αν θεωρεί τον εαυτό του, ας δούμε με προσοχή το video του θέματος.  

Στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και σε μια εθνική οδό 5 λωρίδων κυκλοφορίας, όσο απίθανό και αν φαίνεται οτι μπορεί να γίνει μια δυνατή καραμπόλα μεταξύ πολλών αυτοκινήτων, τόσο εύκολα μπορεί να συμβεί στην πραγματικότητα! Μια στιγμιαία απροσεξία, ένα απότομο φρενάρισμα γιατί χαζεύαμε στο...κινητό, η κούραση ίσως ή και δεκάδες ακόμη λόγοι μπορούν να οδηγήσουν τα πράγματα στα άκρα. Το θετικό στο video είναι οτι παρά την σφοδρότητα των συγκρούσεων υπήρξαν μόνο 5 ελαφρά τραυματίες. 

Ας μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο όταν βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι, η ζωή μας είναι μία και μοναδική! 


Σχόλια