Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Πότε κυκλοφορεί το νέο Drive to Survive 3 στο Netflix; (+teaser video)

Η αρχή έγινε πριν από δύο χρόνια με την προβολή της πρώτης σαιζόν Drive to Survive που καταπιάστηκε με τα τεκταινόμενα της Formula 1 το 2018. Και αν όλοι είμασταν κάπως "μαγκωμένοι" για το αν θα δούμε όντως ένα ντοκιμαντέρ που ασχολείται πραγματικά με τα παρασκήνια πίσω από τα paddock ή αν πρόκειται για μια ακόμη φαντασιόπληκτη σειρά, ήρθε η 2η χρονιά και ενθουσιαστήκαμε!

Σίγουρα το να παρακολουθείς τί συμβαίνει μέσα στις αγωνιστικές ομάδες κατά της διάρκεια του πρωταθλήματος και τις εντάσεις που επικρατούν μεταξύ οδηγών, μηχανικών και "αφεντικών", αν και με μια δόση δραματοποίησης και υπερβολής, είναι πάντα κάτι καλοδεχούμενο.

Τώρα, φτάσαμε λίγο πριν το λανσάρισμα της 3ης σαιζόν που θα δούμε στο Netflix στις 19 Μάρτιου. Δεν ξέρουμε αν η εταιρία παραγωγής Box To Box Films θα κυκλοφορήσει όλα τα επεισόδια απευθείας όπως έκανε πέρσι ή αν θα πάμε στο "μαρτύριο" της εβδομαδιαίας προβολής, αλλά όπως και να έχει ανυπομονούμε να το παρακολουθήσουμε!

Μόνο το γεγονός οτι η περσινή σαιζόν διεξήχθη υπό τις δραματικές συνθήκες του Covid-19, προκαλεί αισιοδοξία όσον αφορά το σασπένς. Να προσθέσουμε και τα δραματικά γεγονότα με το "φλογερό" ατύχημα του Romain Grosjean, τη αναπάντεχη νίκη του Sergio Perez στο Μπαχρέιν, την ίντριγκα γύρω από την επιστροφή ή όχι του Nico Hulkenberg και την "περίεργη" υποστήριξη στον "αδικημένο" George Russell. Όλα αυτά μαζί προδιαθέτουν για μια συναρπαστική 3η σαιζόν, αλλά προς το παρόν ας πάρουμε μια μικρή πρόγευση από το σύντομο trailer που κυκλοφόρησε.  


Σχόλια