Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Ανώδυνη η έξοδος του Greensmith για την M-Sport

Στις δοκιμές που πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή η ομάδα της M-Sport ενόψει του εναρκτήριου ράλλυ WRC στο Monte Carlo, o νεοαποκτηθείς Gus Greensmith είχε μια ευτυχώς "ήπια" έξοδο στα δέντρα. 

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Βρετανός που είναι και ο number 1 οδηγός της ομάδας για φέτος, έφυγε από το δρόμο σε μια δεξιά στροφή πέφτοντας στα δέντρα με το πείσω μέρος του Ford Fiesta WRC.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας, Rich Millener, η έξοδος δεν είχε σημαντικές επιπτώσεις στις δοκιμές του Greensmith, εκτός του οτι έχασε μια ώρα από το διαθέσιμο χρόνο που δοκίμαζε το αγωνιστικό.

Τέτοια λάθη συμβαίνουν, αυτός είναι και ο σκοπός των δοκιμών, δεν μας πτοεί η έξοδος του Gus, άλλωστε οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες όπως και στο αληθινό Rallye Monte Carlo, και επιπλέον πρέπει να δοκιμαστούν τα νέα ελαστικά της Pirelli σε συνθήκες αγώνα. 

Εμείς συμφωνούμε με το Millener, απλώς περιμένουμε να δούμε την απόδοση του Greensmith μέσα στη νέα σαιζόν και το κυριότερο, αν θα μπορεί να σηκώσει το βάρος της "φανέλας" της Ford σαν πρώτος οδηγός.

Σχόλια