Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Δείτε την "κομμένη" Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio να χτυπάει κόκκινα (video)

Μόλις πριν από λίγους μήνες η Alfa Romeo ανακοίνωσε την παύση παραγωγής της Giuletta. Το μικρό hatchback της μιλανέζικης φίρμας κυκλοφόρησε πριν από 10 περίπου χρόνια και ενώ φαινόταν πολλά υποσχόμενο, τελικά δεν τα πήγε όπως του άξιζε εμπορικά. 

Από όλη τη γκάμα, ξεχώριζε η πολύ δυνατή Giulietta Quadrifoglio. Εξοπλισμένη με έναν τούρμπο 4κύλινδρο κινητήρα 1.75 λίτρων που παρήγαγε 240 ίππους και 340 Nm ροπής και με ένα πολύ καλό διπλού συμπλέκτη αυτόματο σασμάν 6 σχέσεων, έβαζε φωτιά στο δρόμο.

Στο video του AutoTopNL βλέπουμε μια μάλλον "πειραγμένη" Quadrifoglio με ισχύ 310 ίππων να ξεχύνεται στις γερμανικές autobahn  χτυπώντας ταχύτητες κοντά στα 244 χλμ/ώρα. Αυτό που εντυπωσιάζει όμως, για τα δεδομένα του αυτοκινήτου, είναι η επιτάχυνση και η ευκολία που έρχονται αυτές οι επιδόσεις.

Δείτε το video και πείτε μας τη γνώμη σας. Έπρεπε να "κοπεί" ένα αυτοκίνητο όπως η Giuletta και να αντικατασταθεί από την πολυαναμενόμενη "SUVοειδή" Tonale; Μήπως τα νέα μοντέλα δεν είναι απαραίτητα και καλύτερα του παλαιοτέρων;


Σχόλια