Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Η μάχη των πολυτελών SUV: BMW X4 M vs Jaguar F-Pace SVR vs AMG GLC 63S (video)

Όταν έχεις να κάνεις με SUV όπως αυτά που πρωταγωνιστούν στο video μας, απλώς τους βγάζεις το καπέλο. Βλέπετε, δεν είναι τα "καθημερινά" SUV που συναντούμε κάθε ημέρα στο δρόμο.

BMW X4 M Competition, Mercedes AMG CLC 63S και η "υπερπαραγωγή" από τη Βρετανία, Jaguar F-Pace SVR τα δίνουν όλα για την επικράτηση στην επιτάχυνση του 1/4 του μιλίου και σε ρεπρίζ.

Το πολυτελές βαυαρικό SUV είναι εξοπλισμένο με ένα bi-turbo 6-κύλινδρο μοτέρ 3.0 λίτρων και απόδοσης 503 ίππων και 599 Nm ροπής. Η κίνηση μεταδίδεται και στους 4 τροχούς μέσω ενός πολύ δυνατού αυτόματου σασμάν 8 σχέσεων.

Το "αστέρι" από τη Στουτγάρδη από την άλλη μεριά, κινείται από έναν V8 κινητήρα με διπλό τούρμπο 4.0 λίτρων. Έχει ακριβώς την ίδια ιπποδύναμη με τη BMW αλλά η ροπή φτάνει τα κτηνώδη 699 Nm! Η μετάδοση και εδώ είναι και στους 4 τροχούς ενώ το παρόν δίνει επίσης ένα 8άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η πολύ δυνατή Jaguar F-Pace SVR, στη συγκεκριμένη έκδοση φιλοξενεί κάτω από το καπό ένα θηριώδες turbo V8 μοτέρ 5.0 λίτρων με απόδοση 550 αλόγων και 680 Nm ροπής. Και εδώ, η κίνηση είναι σε όλους τροχούς μέσω ενός παρόμοιου αυτόματου σασμάν 8 σχέσεων.

Ποιος θα επικρατήσει στην κόντρα; Θα επιβεβαιώσει η AMG τη θεωρία του φαβορί ή θα κάνει την έκπληξη το αγγλικό "super" SUV;



Σχόλια