Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Renault 5 (+video)

Ένα Ford Transit Connect για σβέλτους επαγγελματίες

Δεν είναι η πρώτη φορά που η M Sport του Malcolm Wilson ασχολείται με το Ford Transit. Παλιότερα είχε μετατρέψει το κλασικό μεγάλο van της Ford σε ένα εργαλείο για "Fast and Furious" επαγγελματίες.

Αυτή τη φορά οι τύποι στη Cumbria περιέλαβαν την πιο μικρή έκδοση,Transit Connect,  και κυριολεκτικά του άλλαξαν τα φώτα! Έχουν τοποθετήσει ένα τόσο petrolhead και επιθετικό bodykit που βλέποντας το van, σκέφτεσαι απευθείας ειδικές διαδρομές!

Ξεχωριστές είναι και οι αγωνιστικές ζάντες από την OZ Racing ενώ πίσω εντυπωσιάζουν οι 2 διπλές εξατμίσεις της εξάτμισης. Η M Sport δεν έχει ανακοινώσει τεχνικά χαρακτηριστικά για το R120, όπως ονομάζεται το project, αλλά λογικά θα φοράει τον κλασικό diesel κινητήρα 1.5 λίτρου με ισχύ 120 ίππων.

Οι Άγγλοι έχουν φροντίσει το ιδιαίτερο αυτό Transit Connect να φαίνεται το ίδιο σπορ και στο εσωτερικό. Έτσι, στα καθίσματα υπάρχουν δερμάτινες λεπτομέρειες που συνοδεύονται από κόκκινες ραφές ενώ το τιμόνι έχει στοιχεία carbon. Η σπορτίφ πινελιά ενισχύεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου από τα οποία αναπαράγεται ενισχυμένος τεχνητά ο ήχος της εξάτμισης.

Όλα καλά με τη νέα δημιουργία της M Sport. Ακόμα και η τιμή των 27.000€+ΦΠΑ δεν είναι εξωπραγματική για τα δεδομένα της κατασκευής. Το μόνο κακό είναι πως και τα 36 κομμάτια που θα παραχθούν προορίζονται αποκλειστικά για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας...


Σχόλια