Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Renault 5 (+video)

Ford Fiesta R3: το μαγικό ραβδάκι του "θείου" Malcolm (+video)

Είπαμε και παλιότερα, ο Malcolm Wilson, αν μη τι άλλο, είναι δαιμόνιος μάνατζερ και άριστος επιχειρηματίας! Συγκεκριμένα, θα λέγαμε ότι είναι το υπόδειγμα του διορατικου επαγγελματία και σίγουρα ξέρει το καλύτερο για την εταιρία του, την M-Sport.

Εκεί στην Cumbria της βορειοανατολικής Αγγλίας, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το νέο πλάνο της FIA για αναδιαμόρφωση των κατηγοριών rally cars και να καλύψουν όλα τα κενά.

Έτσι, σήμερα παρουσίασαν τη νέα τους δημιουργία, το πολλά υποσχόμενο Ford Fiesta Rally3! Τι σημαίνει αυτό; 

Ότι πολύ απλά με το νέο Fiesta Rally3 η M-Sport παρέχει το ιδανικό entry level αγωνιστικό για τους νέους οδηγούς που θέλουν να μπουν στο σπορ.

Μα θα πει κάποιος, δεν υπάρχει και το Rally4 ή R2, όπως λέγαμε παλιά;

Φυσικά υπάρχει αλλά στο νέο Rally3 ο τυχερός κάτοχος θα έχει την τύχη να οδηγεί ένα τετρακινητο turbo αγωνιστικό 1.5 λίτρου με ισχύ 215 ίππων και 400 Nm ροπής. Επιπλέον το νέο Fiesta θα εξοπλίζεται με ένα σειριακό σασμάν 5 σχέσεων ενω τα αμορτισέρ θα είναι ρυθμιζόμενα 3 θέσεων.
 

Το νέο αγωνιστικό του Malcolm Wilson αναμένεται να τρέξει στις ειδικές διαδρομές τον Μάρτιο του 2021 ενώ οι υποψηφίοι αγοραστές θα πρέπει να καταβάλουν 100.000€ για την αγορά του. Συν τους φόρους βέβαια...

Δεδομένου της απαγορευτικής τιμής ενός WRC-Rally1 αγωνιστικού αλλά και του επίσης πολύ ακριβού Rally2 ή R5, το νέο Ford Fiesta Rally3 φαντάζει ως "ευκαιρία" για τους οδηγούς που τώρα θέλουν να εισέλθουν στις ειδικές διαδρομές. 

Περισσότερα στο χώμα τον επόμενο Μάρτη...


Σχόλια