Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Renault 5 (+video)

Δραματικό φινάλε στο Rally Fafe Montelongo (+video)

Μετά από 2 ημέρες δράσης και σασπένς στο πορτογαλικό Rally Fafe Montelongo, έπεσε η αυλαία με παραλίγο...ανατροπές!

Κάτι ο καιρός που εναλλασσόταν από ήλιο σε βροχή και πάλι ήλιο και πάλι βροχή, κάτι οι ατυχείς επιλογές ελαστικών και τα...χυμένα λάδια στο δρόμο, λίγο έλειψαν να φέρουν τα πάνω κάτω στο ράλλυ.

Βλέπετε, ο Ρώσος Alexey Lukyanuk με τον συνοδηγό του Dmitry Eremeev οδηγώντας το Citroen C3 R5 της Sainteloc Racing ήταν πρώτοι καθ' όλο το διήμερο, και μάλιστα με διαφορά που ξεπέρασε ακόμη και το μισό λεπτό! Όλα αυτά όμως μέχρι την τελευταία 18η ειδική διαδρομή. 

Εκεί το ρωσικό πλήρωμα λόγω των ελαστικών και του απρόβλεπτου καιρού που αναφέραμε, είχε ένα τετ-α-κε με συνέπεια να χάσει πολύ χρόνο που απείλησε ακόμη και την πρώτη τους θέση.

Τελικά, οι Lukyanuk-Eremeev τερμάτισαν πρώτοι με διαφορά μόλις 4.6'' από τους δεύτερους Joan Bonato-Benjamin Boulloud επίσης με Citroen C3 R5. Και μιλώντας για το γαλλικό πλήρωμα, να αναφερθούμε στην "ουσία" του ράλλυ! Που δεν είναι άλλη από την συνεχή μάχη και εναλλαγή θέσεων με τους Ισπανούς Arez-Vasquez με Hyundai i20 R5 που κρατούσαν τη 2η θέση το Σάββατο. 

Στο τέλος του αγώνα όμως επικράτησαν οι Γάλλοι για μόλις...0.1 δευτερόλεπτα! Αυτό και μόνο μας κάνει να αναφωνήσουμε...Vive le sport!

Επόμενο ράλλυ για το ERC, το ασφάλτινο της Ουγγαρίας στις 6-8 Νοεμβρίου. 






Σχόλια