Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του διεθνούς 41ου Ράλλυ Φθιώτιδος (Παν.Π.Ρ. και TER)

Τα 5 κορυφαία liveries της Porsche 917 - video


Η Porsche ανέκαθεν ήταν μια εταιρία που έδινε τεράστια σημασία στα motorsports - σωστά κατ΄εμάς - συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αθλήματος. Βέβαια, μέσα από τις συμμετοχές της στους κάθε είδους αγώνες οι Γερμανοί βελτίωσαν τα αυτοκίνητα τους και προέβαλλαν τα επιτεύγματα τους.Ειδικότερα στα τέλη της δεκαετίας του '60 η Porsche παρουσίασε την 917, ένα μοναδικό αγωνιστικό αυτοκίνητο που έμελλε να γράψει ιστορία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό δίνοντας της 2 από τις συνολικά 19 νίκες της στο θρυλικό αγώνας αντοχής του LeMans.

Εννοείται οτι πέρα από αυτές τις νίκες η 917 κέρδισε πολλούς ακόμη αγώνες σε άλλα πρωταθλήματα αντοχής.Με την ευκαιρία συμπλήρωσης φέτος 50 χρόνων από την παρουσίαση της 917 στην έκθεση της Γενεύης η Porsche έδωσε στη δημοσιότητα ένα όμορφο video με τα 5 καλύτερα liveries του αγωνιστικού.

Από το απλό λευκό-πράσινο χρώμα της αρχικής έκδοσης μέχρι το το κλασικό ροζ ¨γουρουνάκι" και το πανέμορφο Martini Racing livery όλα είναι υπέροχα.Απολαύστε το video και αφεθείτε στην μαγεία του θρύλου της 917. Ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Σχόλια