Βραβείο Χρυσού Τιμονιού για το Skoda Kamiq στη Γερμανία


Tο νέο KAMIQ ξεκινά την εμπορική του καριέρα στην Ελλάδα με ένα σημαντικό ατού: το νέο compact SUV της Skoda κατέκτησε το «Χρυσό Τιμόνι 2019», ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία. Το βραβείο απονέμεται από κοινού, από το περιοδικό αυτοκινήτου «Auto Bild» και την εφημερίδα «Bild am Sonntag».
 

Στον εφετινό θεσμό, υποψήφια ήταν συνολικά πενήντα οκτώ μοντέλα, που λανσαρίστηκαν τους τελευταίους δώδεκα μήνες, χωρισμένα σε έντεκα κατηγορίες. Το Kamiq κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Καλύτερο Αυτοκίνητο μέχρι 25.000 €». Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους-δοκιμαστές των Μέσων, το νέο Skoda προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία του, ξεχωρίζοντας σε τομείς όπως η συνολική ποιότητα, τα οδηγικά χαρακτηριστικά, το επίπεδο εξοπλισμού ήδη από τη βασική έκδοση, τις συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις σε συνδυασμό με το ευρύχωρο εσωτερικό και τέλος, τη σχέση αξίας/τιμής.
Ο θεσμός Χρυσό Τιμόνι (Das Goldene Lenkrad) ξεκίνησε το 1976 ως μία πρωτοβουλία της Bild am Sonntag ενώ από το 2009 συνδιοργανώνεται με την Auto Bild, το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία περιοδικό αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Το Χρυσό Τιμόνι που κέρδισε το Kamiq, είναι το έκτο συνολικά για τη Skoda. Αξίζει να σημειωθεί ότι και το Karoq είχε επίσης βραβευθεί με Χρυσό Τιμόνι, το 2017.
 

Το Kamiq είναι άμεσα διαθέσιμο στο δίκτυο επίσημων εμπόρων της Kosmocar, με προτεινόμενες τιμές λιανικής που ξεκινούν από 15.900 €. Η πρεμιέρα του μοντέλου έγινε στην έκθεση αυτοκινήτου ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019 που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες, με το Kamiq να έχει την πλέον πρωταγωνιστική θέση στο περίπτερο της εταιρίας.
Η έκθεση διοργανώνεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό (πρώην Δυτικός Αερολιμένας Αθηνών).και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη