Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Renault 5 (+video)

Το νέο VW Passat στην Ελλάδα

 Τις επόμενες εβδομάδες λανσάρεται και στην Ελλάδα το νέο Passat, με το δημοφιλές σεντάν να περνάει πλέον σε άλλο επίπεδο. Με ιδιαίτερες γραμμές και ευρεία χρήση LED φώτων στο εξωτερικό, ένα ολοκαίνουργιο εσωτερικό στο οποίο κυριαρχούν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και τελευταίας γενιάς συστήματα infotainment, το νέο Passat υπόσχεται οδηγική ευχαρίστηση.
Το νέο μοντέλο διαθέτει καινοτόμες τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης, υπό το διακριτικό τίτλο IQ. Drive, φέρνοντας οδηγό και επιβάτες ένα βήμα από την αυτόνομη οδήγηση. Το αυτοκίνητο επικοινωνεί με τον οδηγό του μέσα από ένα τιμόνι που αισθάνεται το άγγιγμα του, στην υβριδική έκδοση GTE κινείται με μηδενικούς ρύπους, ενώ παραμένει μόνιμα συνδεδεμένο με το διαδίκτυο, προσφέροντας υπηρεσίες από τον κόσμο των smartphones.
Τα τελευταία, μπορούν να υποκαταστήσουν ακόμα και το κλειδί του νέου Passat, παρέχοντας προηγμένες δυνατότητες car sharing για τον οδηγό και τα μέλη της οικογένειάς του ή τους χρήστες ενός εταιρικού στόλου.
  
Το νέο Passat θα διατίθεται με προηγμένους, ισχυρούς και ταυτόχρονα οικονομικούς κινητήρες τόσο βενζίνης όσο και πετρελαίου καθώς και την κορυφαία υβριδική έκδοση GTE, η οποία μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για απόσταση έως και 56 χιλιόμετρων, εκπέμποντας μηδενικούς ρύπους. Οι εκδόσεις εξοπλισμού καλύπτουν κάθε επιθυμία και ανάγκη, από την πλούσια Elegance και την ιδανική για εταιρικούς χρήστες Executive έως τη σπορ R-Line, η οποία διαθέτει και τετρακίνηση.


Σχόλια