Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Renault 5 (+video)

Η Volkswagen στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης


H Kosmocar-Volkswagen ήταν Μέγας Χορηγός του 8ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία συγκεντρώνοντας περισσότερους από 20.000 δρομείς, ηλικίας 12 έως 87 ετών. Πλήθος κόσμου όχι μόνο από τη Βόρεια Ελλάδα αλλά από όλη τη χώρα και το εξωτερικό, δεν έχασαν την ευκαιρία για τρέξιμο ή δυναμικό βάδισμα κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, σε δύο από τις κεντρικές αρτηρίες της πόλης, με μεγάλο κομμάτι της διαδρομής να διεξάγεται με μαγευτική θέα στο νυχτερινό Θερμαϊκό.
Η Kosmocar-Volkswagen υποστήριξε το σημαντικότερο φθινοπωρινό αθλητικό γεγονός της συμπρωτεύουσας διαθέτοντας στους διοργανωτές μοντέλα της Volkswagen. Σε ρόλο οχήματος χρονομέτρησης και προπομπού του αγώνα χρησιμοποιήθηκε ένα ηλεκτρικό e-Golf, με αυτονομία που φτάνει τα 300 χιλιόμετρα και εκπομπή μηδενικών ρύπων.
Στο ειδικά για την περίσταση περίπτερο της Kosmocar-Volkswagen, σε απόσταση αναπνοής από το Λευκό Πύργο, αθλητές που τερμάτιζαν ή και φίλοι της μάρκας περιεργάζονταν από κοντά τα δύο μικρότερα compact SUV της Volkswagen, το T-Cross και το T-Roc. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ειδικά σχεδιασμένα happenings, διεκδικώντας πλούσια δώρα, ανάμεσά τους και ένα τριήμερο με ένα SUV της Volkswagen, που θα τους έδινε την ευκαιρία να απολαύσουν στη δική τους καθημερινότητα το μοντέλο.
Η Kosmocar-Volkswagen, επιπλέον της χορηγίας, είχε ενεργή συμμετοχή τόσο στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο όσο και στους παράλληλους αγώνες που διοργανώθηκαν, με τη δική της ομάδα δρομέων, τη «Volkswagen Running Team». Η ομάδα αποτελείται από φίλους της μάρκας καθώς και εργαζόμενους της Kosmocar και του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της.
Η Volkswagen Running Team στη φετινή εκδήλωση συμμετείχε με περίπου 300(!) δρομείς, που απόλαυσαν την κάθε στιγμή των αγώνων. Μάλιστα, στον ημιμαραθώνιο δρόμο η Βίκυ Καραγεωργάκη, αθλήτρια της ομάδας, τερμάτισε στην 3η θέση στις γυναίκες ενώ οι Κυριάκος Συμιριώτης, Ιάσων Ιωαννίδης και Γιώργος Λουφέκης , επίσης της Volkswagen Running Team, τερμάτισαν στην 4η, 5η και 6η θέση αντίστοιχα, στους άνδρες, στην ίδια απόσταση.

Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης έχει εξελιχθεί σε θεσμό, με το φετινό να σημειώνει τη μεγαλύτερη επιτυχία και να ξεπερνά όλους τους προηγούμενους σε οργανωτική αρτιότητα και αγωνιστικό ενδιαφέρον, χάρη και στις εντυπωσιακές παράλληλες εκδηλώσεις που στήθηκαν στην καρδιά της πόλης. Χαρακτηριστικά, στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν δρομείς από πέντε ηπείρους και 60 χώρες, προερχόμενοι ακόμα και από μακρινά, εξωτικά μέρη όπως οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, το Εκουαδόρ, η Γουιάνα, η Ινδία και άλλες χώρες.
Δελτίο Τύπου

Σχόλια