Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Renault 5 (+video)

O Nico Rosberg θα οδηγήσει το Tesla Model S στο Ring


Τελικά, το είπε και το έκανε ο Γερμανός πρωταθλητής της Formula 1 του 2016, Nico Rosberg. Όταν ο εκκεντρικός Elon Musk ανακοίνωσε οτι θα φέρει το Model S στο Νίρμπουργκρινγκ για να πετύχει το ταχύτερο χρόνο ηλεκτροκίνητου παραγωγής, ο Rosberg απάντησε αμέσως.

Μάλιστα, μέσω twitter αυτοπροτάθηκε στον Musk και αυτός του απάντησε δεχόμενος φυσικά την πρόταση του.


Ο Musk φέρεται να έχει προβληματιστεί από το λανσάρισμα της ηλεκτρικής Porsche Taycan και τον αντίκτυπο που είχε στον αυτοκινητικό πλανήτη. Είναι γεγονός άλλωστε οτι όλα αυτά τα χρόνια η Tesla έπαιζε μόνη της στα ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα. Βέβαια ήταν αναμενόμενο οτι κάποια στιγμή η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία θα απαντούσε και από οτι φαίνεται αυτή η στιγμή είναι...τώρα!
Από την άλλη μεριά ο Rosberg είναι γνωστός για το πάθος που απέκτησε με τα ηλεκτρικά και "οικολογικά" αυτοκίνητα προμοτάρωντας τα σε κάθε ευκαιρία. Είτε μέσα από την ενασχόληση του με τη Formula E είτε ακόμη και μέσα από το κανάλι του στο YouTube.
Εμείς από τη μεριά μας αναμένουμε απλώς την ανακοίνωση της ημερομηνίας της δοκιμής του Model S αλλά δεν αμφιβάλλουμε αν θα μπορέσει να καταρίψει το χρόνο της Taycan. Έστω και με το Nico Rosberg στο τιμόνι...



Σχόλια