Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Renault 5 (+video)

Ο Αναπολιοτάκης νικητής στο 52ο Ράλλυ ΔΕΘ

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία του πιο επιτυχημένου Ράλλυ ΔΕΘ των τελευταίων χρόνων στην ορεινή Χαλκιδική. 
Ο Γιώργος Αναπολιοτάκης με Ford Fiesta R5 ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα που σημαδεύτηκε από αρκετές εγκαταλείψεις. Ο περσινός Πρωταθλητής Ασφάλτου εκμεταλλεύτηκε την μικροέξοδο που είχε ο Σωκράτης Τσολακίδης με Skoda Fabia R5 Evo στη 2η ειδική και πέρασε πρώτος με διαφορά 38.57'' από το δεύτερο Νικόλα Παυλίδη επίσης με Fabia R5. 
Από εκεί και πέρα και μετά την ανασυγκρότηση, ο Τσολακίδης επανήλθε δυναμικά κερδίζοντας και τις 3 εναπομείναντες ειδικές αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς ο Αναπολιοτάκης αντιστάθηκε σθεναρά και τελικά τερμάτισε τον αγώνα με 34.93'' μπροστά του. 3ος γενικής ο Παυλίδης με 47.40'' πίσω από τον Τσολακίδη. 
Στα δικίνητα και στην F2 κατηγορία νικητής αναδείχτηκε ο Δημήτρης Κτιστάκης με το πολύ δυνατό Peugeot 306 S16 ενώ δεύτερος ήρθε ο Γιάννης Κωνσταντινίδης με το "εύηχο"  Citroen ZX από τα Γιαννιτσά. Τρίτος ο Μπαξεβανάκης Παύλος με το τρομερά γρήγορο Honda Civic Type R.
 Ο αγώνας βοηθήθηκε και από την αρκετά μεγάλη παρουσία του κόσμου στις ειδικές όπου και πολλοί "πιστοί" παρέμεναν μέχρι και το πέρασμα του τελευταίου αγωνιστικού για να το χειροκροτήσουν.
Μεγάλος άτυχος ήταν ο Φώτης Μπρόζος με το εντυπωσιακό Citroen ZX αφού εγκατέλειψε καθώς ήταν μια πολυαναμενόμενη για πολλούς συμμετοχή. Το ίδιο ισχύει και για τον Σιδέρη Θανάση που πολλοί περίμεναν να θαυμάσουν από κοντά την Alfa Romeo 75 Turbo που οδηγούσε και που σίγουρα θα χάριζε άφθονο θέαμα. 
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη του 2020 και ποιος ξέρει... ίσως για ένα Ράλλυ ΔΕΘ με διεθνή περιβολή νοτιοευρωπαικού αρώματος!

Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα εδώ: http://www.infomega.gr/live/





Σχόλια