Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Renault 5 (+video)

Ο Latvala επικεφαλής στο Ράλι Φιλανδίας


Με το πρώτο σκέλος του θεαματικού Ράλι Φιλανδίας να έχει τελειώσει μόλις πριν λίγο, ο Jari-Matti Latvala κρατά τα σκήπτρα του αγώνα για σήμερα με μικρή διαφορά μόλις 1.2'' από τον δεύτερο Kris Meeke αμφότεροι με Toyota Yaris WRC.


Τρίτος ο επίσης Φιλανδός Lappi με Citroen C3 WRC ακολουθεί το Βρετανό μόλις 1.2'' πίσω του.
Έπεται ο επικεφαλής της βαθμολογίας με διαφορά μόλις 0.2'' οπότε εύκολα καταλαβαίνετε οτι αύριο θα γίνει μάχη.
Η έκπληξη θα λέγαμε έγινε από τον Craig Breen που μετά από απουσία σχεδόν 9 μηνών από το WRC επέστρεψε με την ομάδα της Huyndai και μάλιστα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της ομάδας στην πέμπτη θέση αφήνοντας πίσω Mikkelsen και Neuville.


Όσο για τον Ogier φαίνεται οτι κάτι δεν πάει καλά με το setup του C3 έχοντας μείνει λίγο πίσω στην κατάταξη αν και παραμένει σε απόσταση βολής όπως φυσικά και ο έτερος διεκδικητής του τίτλου Neuville.
Με την παράδοση των τελευταίων 17 αγώνων να λέει ότι όποιος προηγείται στο τέλος του πρώτου σκέλους κερδίζει τον αγώνα, τότε ο Latvala σίγουρα νιώθει τυχερός αλλά και πιεσμένος ταυτόχρονα καθώς τρέχει εντός έδρας και προφανώς θέλει την νίκη.


Από την άλλη με τους 4 πρώτους οδηγούς να έχουν διαφορά μόλις 2.6'' μεταξύ τους κανείς δεν επιτρέπεται να κάνει λάθος ή να αφήσει το γκάζι!
Η συνέχεια αύριο το πρωί.


Σχόλια