Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park.


Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3).

Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πραγματικό μπαλκόνι στο Αιγαίο. Ο αγώνας προσμετράει βαθμολογικά στο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος και είναι ο δεύτερος από τους τέσσερις αγώνες του θεσμού. Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεκινάνε την Δευτέρα 29 Απριλίου και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 10 Μαΐου. Σύντομα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του αγώνα και οι χάρτες της διαδρομής.

Σχόλια