Το 3ο Raid Greece Off Road είναι γεγονός

 Οι εγγραφές για το 3o RAID GREECE OFFROAD ανοίξανε! 


Το 3ο RAID GREECE OFFROAD διοργανώνεται από 17 έως 21 Μαΐου 2023 παράλληλα με τον αγώνα FIA Baja και τον ΕΘΝΙΚΟ αγώνα Cross Country Rally. 


Απευθύνεται σε όλους τους ερασιτέχνες off-roaders που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα Cross Country Rally και στα Bajas ή απλώς να έχουν την αίσθηση μιας εκτός δρόμου περιπέτειας με τους φίλους τους.


Στις 15 Φεβρουαρίου, πρώτη ημέρα εγγραφών, δήλωσε την συμμετοχή του το 1ο  πλήρωμα που θα έρθει από την Αγγλία! O Harry και η Lorraine Sherrard, θα συμμετέχουν για 3η συνεχόμενη χρονιά σε αυτόν τον διεθνή «αγώνα εκτός δρόμου αντοχής» μήκους σχεδόν 1000km που διεξάγεται στα βουνά της Βορειοδυτικής Ελλάδας.


Αφετηρία του αγώνα είναι η πόλη του Άργους Ορεστικού. Σε αυτή τη διοργάνωση οι συμμετέχοντες μπορούν να διαγωνιστούν με ένα οποιοδήποτε όχημα, με κίνηση στους 2 ή 4 τροχούς ή SSV, που μπορεί να περάσει διαδρομές εκτός δρόμου. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πληρώματα που αποτελούνται από τουλάχιστον δύο (2) άτομα και με μέγιστο αριθμό τα τρία (3) μέλη.  Τουλάχιστον δύο (2) μέλη του πληρώματος πρέπει να διαθέτουν άδεια οδήγησης.


Αντοχή – Διασκέδαση – Φιλία είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει το “RAID GREECE OFFROAD”  που δεν είναι ένας αγώνας ταχύτητας αλλά μια διασκεδαστική  και απαιτητική δοκιμασία πλοήγησης  που θα προκαλέσει την αντοχή, τον προσανατολισμό και τις δεξιότητες του πληρώματος στην οδήγηση εκτός δρόμου αλλά συγχρόνως και την ικανότητά επίτευξης της καθορισμένης χαμηλής Μέσης Ωριαίας Ταχύτητας (regularity) που θα πρέπει να επιτύχετε στις ειδικές διαδρομές.


Για 4 ημέρες οι συμμετέχοντες θα διανύσουν συνολικά πάνω από 1000 χιλιόμετρα εκτός δρόμου, μέσα σε ορεινά δάση με υψόμετρο που φτάνει έως και 1950 μέτρα και πεδινές εκτάσεις δίπλα σε υπέροχες λίμνες και ποτάμια.  Επίσης, για δύο ημέρες οι συμμετέχοντες του 3ου RAID GREECE OFFROAD θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με άτομα από πολλές χώρες που μοιράζονται το ίδιο πάθος καθώς τερματίζουν σε επιλεγμένα εστιατόρια της περιοχής.


Ζήστε για 4 ημέρες την ατμόσφαιρα ενός διεθνούς αγώνα εκτός δρόμου. Ανακαλύψτε μαζί μας τα τοπία της Δυτικής Μακεδονίας κάνοντας 500 χλμ διαδρομών.


Ελάτε να συμμετάσχετε με οποιοδήποτε όχημα εκτός δρόμου.

Δεν είναι αγώνας ταχύτητας, αλλά δοκιμασία πλοήγησης και επίτευξης Μέσης Ωριαίας Ταχύτητας ( Regularity).


Κάντε την εγγραφή σας στο 3o RAID GREECE OFFROAD μέχρι την  Παρασκευή 12 Μαΐου 2023!


Τρόπος εγγραφής: ➢ Επισκεφτείτε το www.rallygreeceoffroad.gr ➢ Επιλέξτε την ενότητα «RAID» και μετά «Εγγραφή» ➢ Κατεβάστε το έγγραφο της Φόρμας Συμμετοχής και συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία. ➢ Στείλτε με email τη συμπληρωμένη φόρμα συμμετοχής στο info@rallygreeceoffroad.gr μαζί με τις φωτοτυπίες των απαραίτητων εγγράφων και το αποδεικτικό κατάθεσης του δικαιώματος συμμετοχής.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη