Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Επικεφαλής ο Neuville στο ΟΑΚΑ για το EKO Rally Acropolis

Αν η συνέχεια του ΕΚΟ Rally Acropolis στα βουνά είναι ανάλογη του super θεάματος που είδαμε στην υπερειδική του ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης, τότε ο αγώνας προβλέπεται συναρπαστικός! 

Απόλυτο θέαμα, 55.000 κόσμου που παραληρούσε στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, ενθουσιασμένοι οδηγοί που ζούσαν την στιγμή και πολύ "κόντρα" με τα χρονόμετρα ήταν μερικά μόνο από την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση της super special stage στην Αθήνα.

Αν και τα μόλις 2 χιλιόμετρα της ειδικής δεν είναι ενδεικτικά και αντιπροσωπευτικά της "μάχης" που θα δούμε στα βουνά της Κορινθίας και της Στερεάς Ελλάδας, εντούτοις μας έβαλαν για τα καλά στο κλίμα.

Πρώτος το βράδυ της Πέμπτης θα πάει στο Λουτράκι ο Thierry Neuville με το Hyundai i20N Rally1 να...βγάζει φωτιές ενώ μόλις 0.1'' πίσω ακολουθεί ο Teemu Suninen πάλι με Hyundai αλλά με το "απλό" i20 Rally2!

Ακολουθεί ο Dani Sordo με τον Ott Tanak στην τέταρτη θέση να κλείνει το καρέ των Κορεατών. Από κοντά δύο ακόμη εκπρόσωποι της WRC2 κατηγορίας, Emil Lindholm και Gill αμφότεροι με Skoda Fabia. 

Πρώτο ελληνικό πλήρωμα στην 24η θέση οι Λάμπρος Αθανασούλας-Νίκος Ζακχαίος με Hyundai i20N Rally2.

Ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς ήταν ο Andreas Mikkelsen που πιθανότατα βγήκε εκτός μάχης από τα πρώτα 500 μέτρα της ειδικής. Στην προσγείωσή του μετά τα άλμα από την ράμπα, χτύπησε εμπρός δεξιά στα jersey διαλύοντας κυριολεκτικά την ανάρτηση του Fabia. Το πρόβλημα για τον Νορβηγό είναι πως δεν προβλέπεται σέρβις μέχρι την Παρασκευή το βράδυ στην Λαμία! Αυτό σημαίνει οτι ο τίτλος στην WRC2 κατηγορία φαίνεται πως χάθηκε για τον Mikkelsen...

Η συνέχεια για το "κανονικό" Ακρόπολις το πρωί στο Λουτράκι.




Σχόλια