Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Renault 5 (+video)

Στην Ισπανία μαζί με το WRC ο τελευταίος γύρος του ERC (+video)

Οι οδηγοί του ERC θα συναντηθούν με τους θρύλους του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι WRC καθώς και οι δύο θεσμοί θα τρέξουν μαζί στο RallyRACC Catalunya-Costa Daurada - προσφέροντας το απόλυτο θέαμα στους φίλους των ράλι σε όλο τον κόσμο. 

Ο ισπανικός αγώνας θα καλύψει την ημερομηνία που έμεινε εκκρεμής όταν ανακοινώθηκε το ημερολόγιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2022 και θα λάβει χώρα από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου.

Κύριο χαρακτηριστικό του ισπανικού γύρου είναι οι γρήγοροι και ομαλοί ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι στους λόφους Costa Daurada έξω από τη Βαρκελώνη. Η Qualifying Stage θα διεξαχθεί την Πέμπτη ακολουθούμενη από δύο δύο ημέρες επίπεδης την Παρασκευή και το Σάββατο. 

Το διήμερο περιλαμβάνει 14 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 240,60 χλμ. και θα αποτελέσει το μεγαλύτερο ράλι ERC της σεζόν και ολοκληρώνεται με την power stage El Montmell των 24,40 χιλιομέτρων το απόγευμα του Σαββάτου.

Ενώ το ERC θα πραγματοποιηθεί το ίδιο Σαββατοκύριακο με τους "μεγάλους" του WRC, εντούτοις θα διεξαχθεί ως ξεχωριστό αυτόνομο γεγονός σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIA.

Και καθώς αναφερόμαστε σε ένα από τα αγπημένα μας ράλι, αν και ασφάλτινο, ας θυμηθούμε μεριούς από τους "θεούς" του παρελθόντος βλεποντας τα...καμώματα τους!


Σχόλια