Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Rally Spint Start Line: Επιστροφή στη δράση

Το Κύπελλο Ράλλυ Χώματος ξεκινά με τον πρώτο γύρο του θεσμού, το Rally Sprint Start Line στις 26-27 Φεβρουαρίου 2021. Ο εν λόγω αγώνας διεξάγεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων-Περαχώρας σε συνεργασία με την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων.

Το αγωνιστικό κομμάτι του Rally Sprint Start Line, περιλαμβάνει τη γνωστή ακροπολική ειδική διαδρομή «Άγιοι Θεόδωροι-Λουτράκι» μήκους 12,39 χιλιομέτρων η οποία θα διεξαχθεί τρεις φορές.

Το κέντρο του αγώνα, η ανασυγκρότηση, το σέρβις παρκ, ο τερματισμός και η απονομή του αγώνα θα φιλοξενηθούν για ακόμη μία χρονιά στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου από τις 18:00 έως τις 20:00 θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις του καταστήματος αυτοκινήτων Power Boost Cars στο 16χλμ Λεωφόρου Λαυρίου.

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ειδική διαδρομή «Άγιοι Θεόδωροι-Λουτράκι» μήκους 12,39 χιλιομέτρων η οποία θα διεξαχθεί τρεις φορές.

Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα λάβει εκκίνηση από το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου στις 11:00. Στη συνέχεια, τα πληρώματα μετά από 38,91 αγωνιστικά χιλιόμετρα θα τερματίσουν εκ νέου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου στις 16:48.

Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στις 19.00 στον ίδιο χώρο. Το Rally Sprint Start Line θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της ΓΓΑ, τα οποία είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, έως την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 23.59. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω του ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 6908805068 email: info@startline.gr

Σχόλια