Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Για πρώτη φορά ελληνικό πλήρωμα συμμετέχει στο Rally Dakar!

Είναι γεγονός! Συμμετοχή ελληνικού πληρώματος, για πρώτη φορά, στο πιο γνωστό και πιο δύσκολο αγώνα cross country rally, το θρυλικό Rally Dakar.


Ο Βαγγέλης Μπερσής ως οδηγός και ο Φώτης Κουτσουμπός ως συνοδηγό, και οι δύο με μεγάλη εμπειρία στα cross country rally, οδηγώντας ένα Mitsubishi Pajero Evolution που θα υποστηρίζεται από την Mitsubishi Ralliart Team Italy, θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους στο Dakar classic 2022 μαζί με πληρώματα από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως την 14η Ιανουαρίου 2022 θα διασχίσουν περίπου 4.000 χιλιόμετρα στην έρημο της Σαουδικής Αραβίας.


Η απόφαση τους πάρθηκε μετά από την άριστη συνεργασία που είχαν η ελληνική ομάδα υποστήριξης Koutsoumbos 4WD team με την ιταλική ομάδα υποστήριξης Mitsubishi Ralliart Team Italy στους δύο τελευταίους αγώνες που έδωσαν, στο FIA Italian Baja και στο East European Baja Troia (Τουρκία), που συμμετείχαν με το δικό τους αγωνιστικό αυτοκίνητο Toyota Hilux FIA T1. (το πρώτο αυτοκίνητο Τ1 στην Ελλάδα που έχει πιστοποιηθεί από την FIA).


Στην προσπάθεια τους αυτή έχουν για θερμούς υποστηρικτές την BMS United Bunkers, την Koutsoumbos engineering για την άψογη προετοιμασία των αγωνιστικών αυτοκινήτων, την Aglopoulos Racing που ντύνει το πλήρωμα και την Dimitriadis Action Stores που καλύπτει τις βασικές ανάγκες για επιβίωση στην έρημο.

Η ομάδα του Auto-news.gr εύχεται καλή επιτυχία και κυρίως ασφαλή αγώνα στο δυσκολότερο rally raid του κόσμου.

Σχόλια