Έρχεται ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Michael Schumacher

Αυτό και αν είναι είδηση! Και φυσικά πολύ ευχάριστη. Μετά τις τρεις σαιζόν της πολύ επιτυχημένης σειράς Formula1:Drive to Survive, η διάσημη ψηφιακή πλατφόρμα αγόρασε τα δικαιώματα ενός ντοκιμαντέρ που θα αφορά τη ζωή του Michael Schumacher.

Η σειρά θα περιστρέφεται φυσικά γύρω από τη ζωή του Γερμανού πολυπρωταθλητή από παιδί ακόμη στο Kerpen αλλά επίσης θα παρουσιάσει ανέκδοτες λεπτομέρειες από τη λαμπρή αγωνιστική καριέρα σε όλα τα επίπεδα από τα οποία πέρασε ο Michael. 

Μεταξύ άλλων θα δούμε συνεντεύξεις της οικογένειας του, της συζύγου του Κορίνα αλλά και των δύο παιδιών του, Mick και Gina. Εννοείτε φυσικά πως από το ντοκιμαντέρ δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ralf Schumacher.

Και από το χώρο της Formula1 όμως το παρών θα δώσει η "νέμεση" του Schumacher, ο Φιλανδός Mika Hakkinen μαζί με τον τότε teammate του, David Coulthard. Από την κάμερα του Netflix θα περάσουν επιπλέον οι Sebastien Vettel - ένας από τους μεγαλύτερους fan του Γερμανού, ο νυν πρόεδρος της FIA Jean Todt, ο "πολύς" ex-boss της Ferrari, Luca Di Montezemelo αλλά και ο Bernie Ecclestone. 

Η σειρά "Schumacher" αναμένεται να βγει στον "αέρα" του Netflix στις 15 Σεπτεμβρίου. Είναι πολλές οι 45 ημέρες;

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη