Αυτό είναι το ανανεωμένο Citroen C3 Aircross

Φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το μικρό SUV της Citroen και μετά από 4 χρόνια κυκλοφορίας, ήρθε η ώρα για μια ανανέωση.

Όταν παρουσιάστηκε πίσω στο 2017, το C3 Aircross είχε πάρει πολλά κολακευτικά σχόλια, τόσο για την εξωτερική του σχεδίαση αλλά και γενικότερα για την πρακτικότητα που προσέφερε στους επιβάτες του. Τώρα, η γαλλική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το facelift που υπέστη το B-SUV της προκειμένου να παραμείνει σύγχρονο και εντός του εμπορικού ανταγωνισμού. 

Έτσι, το νέο C3 Aircross έχει αποκτήσει μια περισσότερο επιθετική μάσκα εμπρός, που φαίνεται να έρχεται από το ολοκαίνουργιο C4 που τόσο μας έχει αρέσει. Μόνο που στην περίπτωση του C3 δεν είμαστε και τόσο...ενθουσιασμένοι! Θα πει κάποιος οτι η εξωτερική εμφάνιση είναι υποκειμενική και εμείς θα συμφωνήσουμε με αυτό, αλλά απλώς, δεν είμαστε σίγουροι αν πρόκειται για μια επιτυχημένη επιλογή των Γάλλων...

Κατά τα άλλα, το νέο C3 Aircross διατίθεται με άπειρους συνδυασμούς εξατομίκευσης, σε χρώματα και εξοπλισμούς που αγγίζουν τους...70. Μια σκέτη ζαλάδα δηλαδή. Στο σημαντικότερο νέο όμως, η Citroen ενημέρωσε οτι  το μικρό της SUV θα εφοδιάζεται με τα σούπερ άνετα Advanced Comfort καθίσματα του μεγαλύτερου C5 Aircross με επιπλέον 15 χιλιοστά αφρού ώστε να κάθεστε στα "πούπουλα¨. 

Στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί νέα μεγαλύτερη οθόνη infotainment 9 ιντσών μαζί με ένα πολύτιμο Head Up Display μπροστά στον οδηγό. Το παρόν δίνουν πέντε νέα συστήματα συνδεσιμότητας με κινητά τηλέφωνα ενώ υπάρχει και πίσω κάμερα. Στα μηχανικά μέρη, αυτά παραμένουν προς το παρόν ως έχουν, τόσο με τους γνωστούς βενζινοκινητήρες όσο και με τους diesel που  συνδυάζονται με χειροκίνητο αλλά και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. 

Πώς σας φαίνεται η ανανέωση που έκανε η Citroen στο C3 Aircross; Πιστεύετε οτι η "μεταμόσχευση" της μάσκας του μεγαλύτερου C4 ταίριαξε στο μικρό SUV ή μήπως κάπου οι Γάλλοι έγιναν υπερβολικοί;


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη