Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Πάρτε μια ηχητική πρόγευση από το νέο V12 μοτέρ της Pagani, αν τολμάτε (video)

 Ένα ορεκτικό 900 ίππων που σε ξεσηκώνει!

Μόλις πριν από ένα μήνα ο Horacio Pagani παρουσίασε την τελευταία του...δημιουργία που ακούει στο όνομα Pagani Huayra Tricolore. Όπως πολύ σωστά μπορεί να υποψιάζεστε αυτή η one off κατασκευή αποτίνει φόρο τιμής στην ιταλική πολεμική αεροπορία. 


Ο V12 κινητήρας της με χωρητικότητα 6.0 λίτρα αποδίδει 840 ίππους και 1.100 Nm ροπής καθιστώντας την αυτομάτως την πιο ισχυρή Huayra που έχει παραχθεί. Μέχρι τώρα...


Και το λέμε αυτό καθώς η Pagani έδωσε στη δημοσιότητα ένα video teaser από το νέο της πανίσχυρο μοτέρ που κατασκευάζει σε συνεργασία με την HWA. Πρόκειται για ένα V12 ατμοσφαιρικό, αυτή τη φορά, σύνολο 6.3 λίτρων με ισχύ που αναμένεται να ξεπεράσει τους 900 ίππους με το όριο περιστροφής του μοτέρ να αγγίζει τις κατακόκκινες 9.500 στροφές ανά λεπτό!


Ο πανίσχυρος V12 κινητήρας πρόκειται να τοποθετηθεί στη νέα track only Huayra R η οποία θα αποκαλυφθεί πλήρως μέσα στον Ιανουάριο από τον ίδιο τον Horacio Pagani. 


Προς το παρόν, δυναμώστε τέρμα τα ηχεία και πάρτε μια γεύση από τη νέα δημιουργία του Αργεντίνου στην καταγωγή και Ιταλού στην ψυχή!


Σχόλια