Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Renault 5 (+video)

Στρατισίνο και ΕΛ-ΕΜ στο Ράλλυ ΔΕΘ

Δύο αξιόλογες προσωπικότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας θα μοιραστούν τα καθίσματα του πλοηγού αυτοκινήτου στο 53ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Οι «Στρατισίνο»- «Ελ-Εμ» θα δεθούν σφιχτά στα bucket του αυτοκινήτου με το μηδέν στις πόρτες και θα οδηγήσουν μαζί στις πανέμορφες ειδικές της Χαλκιδικής έχοντας την ευκαιρία να «στρίψουν» στον Χολομώντα, την καλύτερη ειδική της Ελλάδας και να ταξιδέψουν στο χρόνο. Αν και δεν έχουν τρέξει ποτέ μαζί σε ράλλυ, αμφότεροι έχουν τριψήφιο αριθμό συμμετοχών σε αγώνες και η εμπειρία τους είναι τεράστια.

Ο «Στρατισίνο», κατά κόσμο Στράτης Χατζηπαναγιώτου, Πρωταθλητής Ελλάδας στην F2 και την κατηγορία Ν έχει τρέξει τον Χολομώντα δεκάδες φορές και ο λόγος του στάζει μέλι όταν μιλάει για αυτή την ειδική διαδρομή. Έχει κερδίσει την κατηγορία του στο Δ.Ε.Θ. πολλές φορές και παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν κέρδισε τη γενική, είναι ο οδηγός με τα περισσότερα βάθρα από κάθε άλλον στη χωμάτινη ή μικτή εκδοχή του ράλλυ!


Ο «Ελ-Εμ», κατά κόσμο Λώρης Μελετόπουλος, τέσσερις φορές Πρωταθλητής Ελλάδας Ράλλυ δίπλα στον Άρη Βωβό, έχει διαβάσει σημειώσεις στο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. για τον τεράστιο «Ιαβέρη» και για τον πολυπρωταθλητή Άρη Βωβό, έχοντας εμπειρία από πολλά «Ακρόπολις» και δεκάδες αγώνες του Ιταλικού Πρωταθλήματος.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης να φιλοξενεί δύο οδηγούς θρύλους των Ελληνικών Ράλλυ και αισθανόμαστε περήφανοι που θα οδηγήσουν στις ειδικές διαδρομές του αγώνα.


Μακάρι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά με την εξέλιξη της πανδημίας του covid-19 και να επιτρεπόταν στους θεατές να ανεβούν στο βουνό, να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι τη ζωντανή ιστορία των αγώνων της πατρίδας μας.


Σχόλια