Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Πρόβα τζενεραλε για το 53ο Ράλλυ ΔΕΘ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το shakedown του 53ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. στην απαιτητική διαδρομή της Γαλάτιστας.

Η γενική δοκιμή πριν τον αγώνα διεξήχθη δυστυχώς χωρίς θεατές, αλλά με ζωντανή μετάδοση από το www.aoth-livetiming.gr την εφαρμογή του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, το οποίο φρόντισε και για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων. Livestreamingθα υπάρχει και στον αγώνα από το www.aoth-livetiming.gr οπότε οι θεατές που λόγω covid-19 δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο βουνό να πάρουν μια ιδέα από τον αγώνα.

Πολλά ντεμπούτα είχαμε το μεσημέρι στη Γαλάτιστα με νέους οδηγούς, νέους συνοδηγούς και νέα αυτοκίνητα να κλέβουν την παράσταση και τα περισσότερα από τα 12 πληρώματα που συμμετείχαν να πραγματοποιούν αρκετά περάσματα. Τον ταχύτερο χρόνο σημείωσαν οι Πασχάλης Χατζημάρκος- Γιάννης Σαρητσόγλου με MitsubishiLancerEvoXμε τον οδηγό να παίρνει μια πρώτη γεύση του πως είναι να ακούς σημειώσεις από συνοδηγό.

Εμφανώς σε φάση προσαρμογής στο νέο τους αυτοκίνητο οι Γιάννης Μπίστας- Χρήστος Μπακλώρης (Peugeot 208 T16) βελτίωναν τον χρόνο τους πέρασμα με πέρασμα, με τους Άκη Καλούδη – Σάκη Τοπούζη (MitsubishiLancerEvoVIII) να ακολουθούν σε χρόνο, αλλά να αντιμετωπίζουν ένα μηχανικό πρόβλημα στην τελευταία τους προσπάθεια το οποίο ελπίζουμε να επισκευαστεί για τον αγώνα.

Τα τρία ταχύτερα πληρώματα στην δικίνητη κατηγορία ήταν οι Γιάννης Πλάγος- Άλκης Ρέντης (HondaCivicTypeR), Σίμος και Κυριάκος Θεοφανίδης (Peugeot 207 R3T) και Βασίλης Καραβασίλης- Κώστας Καρλιώτης (HondaCivicTypeR)

Από δύο περάσματα πραγματοποίησαν οι Θεόφιλος και Σωτήρης Κατσιώνης (CitroenSaxoVTS) και Γιάννης Γαλάνης- Χρήστος Θεοφανίδης (RenaultClioSport), ενώ μόλις μία φορά έτρεξαν τη διαδρομή οι Νίκος Βάτσος- Μαρία Κυρλαγίτση (RenaultClioR3).

Οι Βασίλης Τάσος- Παναγιώτης Φιδανάς (MitsubishiLancerEvoIX), Χαράλαμπος Ευθυμιάδης- Σωτήρης Λάμπογλου (Peugeot 106 S16) και Δημήτρης Παρταλιός- Μίλτος Αγγλόπουλος (CitroenC2) ακολούθησαν σε χρόνους βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους σε κάθε τους προσπάθεια.

Σχόλια