Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Renault 5 (+video)

Το Audi RS6-R της ABT είναι από άλλο πλανήτη - video

Λες και το Audi RS6 Avant από μόνο του δεν είναι ικανό να αφήσει τα πάντα πίσω στον ανταγωνισμό των super sport station wagon!


Είναι γνωστό σε όλους τους petrolhead οτι πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα αυτοκίνητα της τελευταίας δεκαετίας. Η Audi έχει εφοδιάσει το RS6 Avant με ένα εξαιρετικό διπλού τούρμπο V8 μοτέρ 4.0 λίτρων με απόδοση 591 ίππων και 800 Nm κτηνώδους ροπής! Να σημειώσουμε οτι χρησιμοποιείται και mild hybrid σύστημα που ενισχύει τη συνολική δύναμη.


Η ABT όμως είπε να κάνει κάτι παραπάνω. Έτσι έβαλε το μαγικό της ραβδάκι και το κινητήρας παράγει 740 ίππους πλέον και 920 Nm ροπή. Αποτέλεσμα; Το Audi RS6-R κάνει το 0-100 σε μόλις 3.2'' με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 320 χλμ/ώρα!


Πέρα από τις επεμβάσεις στον κινητήρα, η ABT έχει βάλει το χεράκι της και στην εξωτερική εμφάνιση του RS6. Νέος προφυλακτήρας με περισσότερα carbon αεροδυναμικά βοηθήματα και καινούργιες ζάντες είναι μόνο μερικά από αυτά. Νέος είναι ο διαχύτης αλλά και ο προφυλακτήρας που φιλοξενεί την ανασχεδιασμένη εξάτμιση.


Το αποτέλεσμα είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό!
Αλήθεια, εσείς τι πιστεύετε; Χρειάζεται βελτίωση το RS6 Avant ή το προτιμάτε όπως βγαίνει "μαμά" από την Audi;

Σχόλια