Πιθανή επιστροφή του WRC για test στην Ελλάδα

Όπως δημοσίευσε το DirtFish, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη FIA και τον promoter του WRC, να διοργανωθεί ένα τριήμερο δοκιμών των ομάδων WRC στην Ελλάδα.


Συγκεκριμένα, ο promoter βρίσκεται σε συζητήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη ώστε  τον Σεπτέμβριο να βρεθούν και 3 ομάδες σε ειδικές γύρω από το Λουτράκι Κορινθίας.

Και οι 3 ομάδες φαίνεται πως είναι σύμφωνες με την όλη ιδέα καθώς όπως δήλωσε και ο επικεφαλής της M-Sport Richard Millener, "όλοι θέλουν να βρεθούν στα ιστορικά χώματα του Ακρόπολις".


Και μπορεί όλο αυτό να φαίνεται οτι είναι ένα πρώτο βήμα για την επιστροφή του εθνικού μας αγώνα στο παγκόσμιο καλεντάρι του WRC, αλλά δεν παύει να είναι μια...σκέψη προς το παρόν.

Μια σκέψη για διοργάνωση test και όχι αγώνα! Ας μην ξεχνιόμαστε. Η διεκδίκηση ενός αγώνα WRC θέλει σωστή οργάνωση, ομοψυχία και χρήματα. Αμφιβάλλουμε αν υπάρχουν όλα αυτά μετά τις έντονες διαμάχες στην ΟΜΑΕ, στην ΕΠΑ και μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων.


Παρ ' όλα αυτά, ακόμη και η διοργάνωση των test έχει θετικό πρόσημο και κυρίως θα φέρει τον διψασμένο κόσμο σε επαφή με τους "θεούς" του WRC.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη