Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του διεθνούς 41ου Ράλλυ Φθιώτιδος (Παν.Π.Ρ. και TER)

Έρχεται τον Απρίλιο το 49ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού


Το Ωραιόκαστρο θα φιλοξενήσει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Rally Sprint Θερμαϊκού. Νέοι άνθρωποι στον Δήμο, νέες ιδέες και απόψεις που έρχονται σε πλήρη ταύτιση με τη φιλοσοφία του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, απόλυτη συνεργασία και κατανόηση των αναγκών από τον Δήμαρχο κ. Παντελή Τσακίρη που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια, η οποία συνεχίζεται με γοργά βήματα.

Το 49ο Rally Sprint Θερμαϊκού, πρώτος γύρος του Κυπέλλου Αγώνων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος για το 2020, θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Απριλίου με πεδίο δράσης την ειδική διαδρομή που ξεκινάει λίγο έξω από το Μονόλοφο, περνάει από το Μελισσοχώρι και καταλήγει στο Ωραιόκαστρο, έχοντας μήκος κάτι παραπάνω από 10 χιλιόμετρα. Η ειδική διαδρομή θα πραγματοποιηθεί τρεις φορές με το συνολικό μήκος του αγώνα να ξεπερνάει τα 30 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Η διαδρομή είναι γρήγορη και άκρως θεαματική και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Οι προσβάσεις για τους θεατές είναι αρκετές και εύκολες και σας περιμένουμε όλες και όλους για να απολαύσουμε έναν όμορφο αγώνα αυτοκινήτου.

Με την υποστήριξη του Δήμου Ωραιοκάστρου, των χορηγών και των τοπικών φορέων ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης κοιτάει μπροστά με έναν αγώνα που φιλοδοξεί να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερος.

Σχόλια