Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Συνάντηση κορυφής: AMG A45S vs BMW M2 vs Golf R vs Audi RS3 - video

Αν νομίζατε οτι τα έχετε δει όλα στις άτυπες κόντρες μεταξύ διαφορών κατηγοριών αυτοκινήτων, περιμένετε μέχρι να δείτε αυτό!
Οι τύποι στο Carwow έκαναν πάλι το θαύμα τους και έστησαν ίσως τα 4 κορυφαία hothatch που όλοι μας θα θέλαμε να οδηγούμε!
Mercedes AMG A45S εναντίον BMW M2, VW Golf R και Audi RS3 σε κόντρα 400 μέτρων από στάση, ανοίγματα και φρενάρισμα! Τι καλύτερο να ζητήσεις;


Το αστέρι από τη Στουτγάρδη είναι εξοπλισμένο με το πιο δυνατό turbo 2-λιτρο μοτέρ παραγωγής με απόδοση 421 ίππων και 500 Nm ροπής. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι φυσικά αυτόματο με διπλό συμπλέκτη και 8 σχέσεις.


Περνώντας στον αιώνιο αντίπαλο του, την απίστευτη Μ2 Competition, κινείτε από έναν 3-λιτρο 6-κύλινδρο turbo μοτέρ με απόδοση 410 ίππων και 550 Nm κτηνώδους ροπής.

Τα 2 αυτοκίνητα του γκρουπ VAG μπορεί να βρίσκονται κάτω από την ίδια ομπρέλα ωστόσο έχουν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης.


Το RS3 Sportback είναι εφοδιασμένο με έναν υπερτροφοδοτούμενο 5-κύλινδρο κινητήρα 2.5 λίτρων με ισχύ 400 αλόγων και 450 Nm ροπής. Το σασμάν είναι αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.


Το Golf R από τη μεριά του φορά τον κλασικό 2-λιτρο 4 κύλινδρο TSI με απόδοση 300 ίππων και 300 Nm ροπής. Επίσης το κιβώτιο του είναι το γνωστό 7άρι DSG.

Λεπτομέρεια, από τα 4 αυτοκίνητα, τα 3 είναι τετρακίνητα ενώ μόνο η BMW είναι πισωκίνητη.
Απολαύστε το video...

Σχόλια