Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Η ξεχωριστή McLaren 720S Steath

Και ποιος δε θαυμάζει τις απίστευτα όμορφες δημιουργίες της εταιρίας από το Woking της Αγγλίας. Και ειδικά όταν μιλάμε για την 720s στην περίπτωση μας την έχει αναλάβει το ειδικό τμήμα βελτιώσεων της McLaren Special Operations. Η 720s λοιπόν μεταμορφώνεται και αποκτά ένα ακόμη εντυπωσιακότερο look με την επωνυμία Stealth. Η συγκεκριμένη έκδοση παρουσιάστηκε αρχικά με το λανσάρισμα της 720s αλλά τώρα έχουμε και την πρώτη αυτή της one-off έκδοσης.
Η MSO είναι βαμμένη σε ένα σκουρόχρωμο θέμα με την επωνυμία Sarthe εμπνευσμένο από την F1 GTR που είχε τρέξει στο LeMans του 1995, φυσικά νικώντας το.
Εξωτερικά υπάρχουν κόκκινες πινελιές στο αμάξωμα, στον προφυλακτήρα, στα πλαϊνά του αυτοκίνητου αλλά και στο πίσω μέρος. Μάλιστα για να βαφτούν αυτές οι κόκκινες λεπτομέρειες οι εργάτες της McLaren χρειάστηκαν 200 ώρες εργασίας!
Ξεχωρίζουν οι δεκάκτινες ζάντες ελαφρού κράματος βαμμένες σε σκούρο μαύρο ματ χρώμα με κόκκινο στο κέντρο. Φυσικά έχει χρήση ανθρακονημάτων σε συγκεκριμένα σημεία του αμαξώματος όπως στους καθρέπτες, στις εμπρός αεροτομές αλλά και στο πίσω μέρος.
Στο εσωτερικό δεσπόζει η αλκαντάρα που καλύπτει τα καθίσματα, και φυσικά οι κόκκινες πινελιές που συναντήσαμε στο εξωτερικό μέρος της 720S. Με κόκκινη ραφή ε΄χουν ραφτεί τα καθίσματα και το δερμάτινο τιμόνι δίνοντας μια ιδιαίτερη σπορ απόχρωση στο τυχερό ιδιοκτήτη.
Όσον αφορά την  "καρδιά" της 720S παραμένει ο biturbo V8 κινητήρας 4 λίτρων που αποδίδει 710 ίππους και 770 Nm θηριώδους ροπής! Εννοείται ότι τα πρώτα 100 χιλιόμετρα από στάση έρχονται σε μόλις 2.9'' και η τελική αγγίζει τα 340 χλμ/ώρα!






Σχόλια