Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Μια όμορφη φιλανθρωπική εκδήλωση που αξίζει να παρευρεθείς

Από το Auto Club North σε συνεργασία με Ford Performance, PSA Group, Yaris North Club, Audi Club greece , Astra maniacs, Corolla Club, Octavianoi , Giulietta club hellas , Mito thessaloniki , Subaru owners macedonia και Miataholic.

Φτάνοντας στα Χριστούγεννα και μπαίνοντας στο χαρμόσυνο κλίμα των εορτών και της αγάπης, όλοι μας προσπαθούμε και οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Όχι μόνο για τον εαυτό μας αλλά κυρίως για το διπλανό μας και για αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη τη βοήθεια μας. 

Έτσι, το Auto Club North σε συνεργασία με τα Ford Performance, Psa Group, Yaris North Club, Audi Club greece , Astra maniacs, Corolla Club, Octavianoi , Giulietta club hellas , Mito thessaloniki , Subaru owners macedonia, και Miataholic οργανώνει μια μεγάλη και σύνθετη εκδήλωση την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:00.

Θέλουμε να δείξουμε το καλό και κοινωνικό μας πρόσωπο για άλλη μια φορά και να βοηθήσουμε τη μονάδα αυτιστικού ατόμου "Ελπίδα" .Θα προσπαθήσουμε να συνδράμουμε όσο το δυνατόν πιο δυναμικά στο έργο τους, οργανώνοντας μια κίνηση αγάπης, με την δωρεά κάποιων αγαθών που τα έχουν άμεση ανάγκη για την συνέχιση των καθημερινών αναγκών τους. (Λίστα με τα προϊόντα που χρειάζονται θα βρείτε στο τέλος).

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους την Κυριακή 19/12/2021 στις 16:00 στο πρώην στρατόπεδο του Πάυλου Μελά στην Σταυρούπολη (είσοδος από την οδό Λαγκαδά δίπλα στο εκκλησάκι στην Αγία Βαρβάρα) για να μαζέψουμε όλα τα αγαθά που θέλετε να προσφέρετε και να βιντεοσκοπήσουμε - φωτογραφίσουμε τα οχήματα μας σε μια προσπάθεια να ξεπεράσουμε το περσινό μας χριστουγεννιάτικο δέντρο όπως αυτό στο παρακάτω βίντεο , δημιουργώντας το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό δέντρο πανελλαδικά.

Πάρτε λοιπόν το καφεδάκι σας και σας περιμένουμε να περάσουμε όμορφα.
Παρακαλούμε προσπαθήστε να τηρήσετε την ώρα για να προλάβουμε το λιγοστό φως της ημέρας ώστε να στηθούμε και να καταφέρουμε να στολίσουμε το δέντρο.
Μην το χάσετε λοιπόν. Σας περιμένουμε όλους.

Μπορεί να είναι εξωτερικός χώρος αλλά επειδή τα πράγματα έχουν αγριέψει πάρα πολύ θα θέλαμε να ενημερώσουμε οτι θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και καλό θα ήταν όλοι μας πριν να έρθουμε να έχουμε κάνει ενα τεστ απλά και μόνο για να ήμαστε οι ίδιοι οκ με τον εαυτό μας και να σεβαστούμε και ανθρώπους που προσέχουν είτε γιατί φοβούνται είτε γιατί ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Σας παρακαλούμε από καρδιάς μην το παραμελήσει κανένας μας. Γιορτινές μέρες έρχονται ας αποφύγουμε οτιδήποτε απρόοπτο.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Παύλου Μελά για την παραχώρηση του χώρου.

Χάρτης: https://tinyurl.com/3namdhm3

https://prnt.sc/233pxmk

https://docs.google.com/document/d/1XG8WzMsSAsG3qtwBZS5QhZhE0kLI9ZSA/edit?fbclid=IwAR1VTFLtVGGwS7KpTtCq4e9aM2voIHRUQhEXwlLJLInDoud55x_caH94mRQ

Σχόλια