Το 1ο Ράλλυ Σπρίντ Κισσάβου είναι γεγονός

Η Peugeot απέκτησε νέο logo μετά από 10 χρόνια (+video)

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από την τελευταία φορά που άλλαξε το σήμα της η θρυλική γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία. Και λέμε θρυλική γιατί η Peugeot είναι ο παλιότερος κατασκευαστής οχημάτων καθώς ιδρύθηκε το 1850.

Στην υπεραιωνόβια πορεία της λοιπόν, οι Γάλλοι έχουν αλλάξει το logo τους 10 φορές μέχρι τώρα, με το διάσημο λέοντα να πρωταγωνιστεί σε διάφορες αποτυπώσεις και μορφές. Η νέα εμφάνιση της Peugeot δεν θα μπορούσε παρά να συνεχίσει στα βήματα του παρελθόντος. Αυτή τη φορά απεικονίζεται μόνο το κεφάλι του λιονταριού σε μια δυναμική και σύγχρονη απεικόνιση πάνω σε ένα ολόμαυρο θυρεό. 

Σύμφωνα με τους Γάλλους, το 2021 είναι μια σημαντική χρονιά για την εταιρία καθώς υλοποιήθηκε το project της Stellantis ενώ ταυτόχρονα μέσα στον μήνα που διανύουμε θα δούμε και το λανσάρισμα του νέου 308, πάνω στο οποίο η Peugeot έχει ποντάρει πολλά. Και σίγουρα δεν έχουμε λόγο να τους αμφισβητήσουμε. 

Στο video μπορείτε να δείτε μια αναδρομή των παλαιών logo της εταιρίας αλλά και το νέο σήμα που πλέον θα συνοδεύει όλα τα νέα μοντέλα. Πώς το βλέπετε;


Σχόλια